“Там ти ніхто”: 33-річна Ксенія Мішина вперше зізналася, чому працювати в Європі для неї було принизливо

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина після початку повномасштабної війни в Україні рушила працювати до Бельгії, де на неї чекав підписаний контракт.

Через місяць після початку повномасштабної війни на території України Ксенія Мішина повідомила, що вона рушає до Бельгії, адже на неї там чекає підписаний контракт. Роботу в Європі вона знайшла ще до повномасштабноїного нападу російських військ. Тому зірка зібрала валізи, посадила свого єдиного сина Платона в автомобіль та рушила назустріч невідомому.

Ксенія Мішина обирає містичні місця для побачень
Ксенія Мішина зізналася, чому працювати в Європі для неї було принизливо

Зірка ніколи не скаржилася на умови у Бельгії, і лише коротко розповідала про те, як проходить її працевлаштування. Через декілька місяців артистка вже повернулася назад. Втім, їй є що розповісти.

Ксенія Мішина зізналася, чому працювати в Європі для неї було принизливо

Так, нещодавно Ксенія Мішина завітала на інтерв’ю до Діани Глостер. Вперше вона зізналася, що їй неодноразово довелося пройти через приниження, так як у європейців склалися певні стереотипи про українців.

“Ти — ніхто. Ти там ніхто! “Дякую, велике вам дякую. Боже! Ви нас врятували! Велике вам дякую!” Розумієш? Там всім це треба! Мене просто навіть іноді нудило від цього. Я людина! Я йшла велику кількість років до цього. Розумієш? І там ти — ніхто. І там тобі треба: “Дякую!. У! Як класно що ви мені допомогли!”. Звісно, ми вдячні за те, що це відбувається. Але все одно, я відчула таку історію, що ми такі, знаєш, нещасні приїхали. Історія: я приїхала на машині. До Бельгії. Стоїть значить моя машина на парковці. Я йду вже садитися. Стоїть на парковці хлопець, щось починає зі мною розмовляти. І він щось одразу каже: “О яка класна тачка, з України, дивись”. А говорять, вони там всі бідні. Дивись, не бідні! Я така відкриваю машину і він мені говорить: “А це ваша тачка?”. І я така: “Так, і ми не бідні!”

Ксенія підкреслила, що в Європі склалося про українців певні стереотипи, які значно ускладнюють життя для біженців. Зокрема, вони повинні почуватися винними за те, що не бідні, як європейці очікували.

Схожі статті