Віктор Павлік показав відео казенного дому у США з найсуворішим режимом: ось чому Репяхова вже давно сама

Віктор Павлік показав дуже нестандартне відео з популярної американської в'язниці на фоні пліток про його розлучення з молодою дружиною Катериною Репяховою. Чому видатний артист раптово опинився там та як відреагувала його обраниця?

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вважаються майже зразковим подружжям українського шоу-бізнесу. Зірки до війни активно планували та будували майбутнє. Та 24-те лютого назавжди змінило їхнє життя, як, власне, і всіх українців.

Нині молода дружина співака з головою пішла у бізнес та все рідше стала показувати світлини з обранцем. У мережі запідозрили, що можливо шлюб пари виявився не таким вже і міцним. Дійсно багато знаменитостей розійшлися зі своїми половинками під час війни, а Катя й взагалі публічно розповіла, що шукає адвоката. Звісно, знавець законів та права був потрібен не через сімейні справи, але плітки у мережі вже неможливо було зупинити.

Віктор Павлік показав відео казенного дому у США

Втім, знайшлося вельми логічне пояснення того, чому щасливе подружжя вже тривалий час у розлуці. Віктор Павлік прислав своїй коханій відео американської тюрми, яке та показала у сторіз.

Віктор Павлік показав відео казенного дому у США

Та переживати за музиканта зарано. Він просто показав обраниці найвідомішу тюрму з буцегарнями США: Алькатрас. Про неї ви могли знати з таких фільмів, як “Скеля”, “Вбивство першого ступеню”. Втім зараз найбільш захищена в’язниця Штатів вже давно функціонує, як музей, до якого часто привозять туристів.

А ось сам артист поїхав за океан з дуже благородною метою: все заради благодійного концерту.

До речі, Віктор — не перший зірковий чоловік, який попрямував до Америки. Віталій Козловський також їздив туди, аби зібрати кошти для знедолених українців, а Олександр Еллерт ще навіть і не повернувся в Україну.

Нагадаємо, що Павлік одружився з Репяховою у 2020-му році, але досі не обірвав зв’язки зі своєю колишньою дружиною Ларисою. Більше про цей цікавий любовний трикутник ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися!

Схожі статті