Учасник шоу “Холостячка” Андрій Хветкевич показав, як робив пропозицію руки та серця коханому (Відео)

Андрій Хветкевич прийшов на шоу "Холостячка" насправді не за серцем чарівної Злати Огнєвіч, а заради того, щоб розібратися хто він є насправді і відчути свої бажання.

На шоу Андрій поводився досить сором’язливо і можливе саме через те, що чоловік не був впевнений в тому, що йому подобаються жінки, адже на проєкті було досить багато привабливих чоловіків. Попри це Андрій проявляв симпатію до Злати і робив красиві побачення та жести. Але що відчував на той момент Андрій, відомо лише йому одному і про це,  він на той момент вирішив мовчати і розбиратись насамперед всередині себе.

Романтичних стосунків у Злати і Андрія не склалось, але дружні так, як і з деякими чоловіками на проєкті і за його межами. Андрій не живе в Україні, тому зробити висновок, що він має нетрадиційну орієнтацію було зробити легше. На нього ніхто не тиснув і не нав’язував своєї стереотипної думки. Тому, Хветкевич вирішив заявити про це і зробив камінг-аут.

Звісно так новина багатьох здивувала, але на щастя, чоловіки з Холостячки і сама Злата не стали засуджувати Андрія та в чомусь звинувачувати. Це його життя і його вибір, а отже ніхто не має права принижувати його життєву позицію. Хветкевича підтримали і зраділи тому, що він нарешті зрозумів хто він і чого балах насправді. Зізнаватись в таких речах дуже сміливий крок, який Андрій подолав і тепер відчуває себе щасливим.

Також, Хветкевич поділився в instagram милим відео, де робить пропозицію своєму обранцю Феліпе. Такі кадри розчулили шанувальників і деяких, навіть довели до сліз. Тому, щасливий Андрій тепер живе так, як відчуває і хизується своїм успішним особистим життям, не відчуваючи за це провину і сором.

Схожі статті