Оля Полякова заступилась за подружку Єфросініну: “Ви зробіть хоч щось із того, що зробила Маша”

Оля Полякова дружить з Марією Єфросініною вже не один рік. У жінок навіть є спільне шоу на YouTube каналі під назвою "Дорослі дівчатка".

Жінки не приховують, що дуже схожі за темпераментом, тому їхня дружба склалася сама собою. По-перше, жінки поважають одна одну, по-друге, вони приблизно одного віку і їх життя десь схоже між собою, тому дружба Єфросініної та Полякової зовсім не дивує. Також подруги активно захищають одна одну.

Маша та Оля на зйомках шоу

Ще у березні Маша Єфросініна захистила російськомовних українців, аргументувавши це тим, що багатьом з народження краще і зручніше розмовляли російською, а не рідною українською і всі, хто з початку війни не перейшов на солов’їну, не повинен бути ворогом для рідної землі. До того ж Маша сказала, що й сама розмовляла і розмовляє російською, бо так зручніше і можна швидше висловити свою думку, в моменті. А ще й наголосила на тому, що багато регіонів взагалі не застосовують українську.

До Маші приєдналась і Полякова, яка також заявила, що російською мовою розмовляти простіше і свої наступні випуски шоу “Дорослі дівчатка”, випускатимуть російською. Такі заяви спровокували неабияку хвилю засудження, мовляв, українські жінки, які мають величезну аудиторію, пропагандують російську. Звісно, що Машу і Олю такі коментарі обурили і зірки почали виправдовуватися та переходити на українську мову. Проте було дуже чутно, що Марії мова дається складно і це тільки підсилило хейт.

Натомість хвиля хейт пройшла, але все ще є розмови на цю тему. Тому Полякова як справжня подруга вирішила поставити українців на своє місце і зухвало висловилась щодо цієї ситуації. Оля наголосила на тому, що Єфросініна зі своєю російською мовою не дивлячись ні на що, зробила купу благодійних зборів та внесків для ЗСУ, також запустила багато проєктів, які допомагають українцям та Україні в цілому, а диванні критики цього не бачать і не хочуть.

Красиві подруги

Також Полякова дала пораду хейтерам Єфросініної: “Пропоную вам, критики, зробити хоч щось корисне для країни, аби вийти на рівень з Машею”. Полякова ще звернути увагу на те, що заява про мову  була зроблена в березні, а тепер вони обидві говорять українською.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.