“Все ще веселіше!”: Аліна Гросу, засоромившись, розкрила правду про малюка від першого чоловіка Комкова

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, що її колишній чоловік Олександр обзавівся сім'єю і навіть став батьком. Детальніше в нашій статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу свій перший шлюб розірвала через півроку після його укладення. Офіційною причиною розлучення є подружня зрада Олександра Комкова.

Аліна Гросу розповіла, що її колишній чоловік одружився та став батьком
Аліна Гросу розкрила правду про малюка від Олександра Комкова

Зірка розповіла, що чоловік попросив в неї перерви у стосунках, а сам тим часом пішов до іншої. Коли ж він захотів повернутися назад, Аліна йому відмовила.

Співачка вважає ініціатором розставання саме Олександра, але він наполягає на версії, що вони обидва ініціювали розрив.

Аліна Гросу розкрила правду про малюка від Олександра Комкова

Півроку тому Аліна приходила на інтерв’ю до студії “Твій ранок”, в якому бесідувала зі Стасею Ровінською. Саме тоді вона розповіла про те, що насправді від Олександра Комкова на світ з’явився малюк. Але народила його вже не Аліна, а інша дружина чоловіка.

Друг екс-чоловіка Аліни Гросу розповів правду про їхній шлюб
Аліна Гросу розкрила правду про малюка від Олександра Комкова

Так, за вельми короткий термін Олександр встиг не тільки побратися, але й стати батьком. Коли Гросу це розповідала, вона дала зрозуміти мімікою, що їй не дуже зручно про це говорити взагалі.

“Наскільки я знаю, в нього вже є і дружина, і дитина. От… Прикиньте? А всі кажуть, що я там не страждала, а вже з Ромою! Почекайте! Там все ще веселіше”, — заявила зірка.

Втім, Аліна не розкрила особистості нової обраниці бізнесмена. Варто відмітити, що обидва досі підписані одне на одного в соціальних мережах. І ба більше, хоча колишні не спілкуються між собою, але Олександр підтвердив той факт, що слідкує за артисткою через Instagram. Власне кажучи, особиста сторінка чоловіка закрита, і не важко здогадатися чому, адже фанатки Аліни, напевно, неодноразово розповідали Олександру свої думки про нього.

Схожі статті