Олег Скрипка поскаржився на зриви своїх концертів в Європі: кар’єра за межами України не задається

Вчора Олег Скрипка, який є лідером українського гурту "Воплі Відоплясова" анонсував свій виступ на благодійному концерті у Німеччині, але потім виступ не стався, через недобру активність деяких росіян.

Олег разом зі своїм гуртом планували зіграти свій концерт у Німеччині в самому легендарному клубі “Indra”, де свого часу кар’єру починали “The Beatles”. Але, концерт на знаменитій сцені не відбувся, українці, які живуть зараз в Німеччині як переселенці насправді дуже засмутилися, що не змогли почути українські пісні та хоча б на декілька годин зловити атмосферу рідної землі. Вже перед самим виступом Олег Скрипка повідомив людям, які прийшли на концерт, що організатори не дали йому виступити, і розкрив причину, яка, звісно знову показала росію у всіх барвах.

У цій ситуації Олег назвав двох винуватців, це корупція та “довгі руки кремля”. Співак зазначив, що у Німеччині живуть тисячі росіян, які знаходяться під пропагандою кремля та агресивно реагують на все українське і намагаються докласти всіх зусиль для того, щоб благодійних концертів не було.

“Музична українська благодійність почала отримувати спротив “загадкових сил” у Німеччині. Починають скасовувати концерти наших артистів  під егідою, що ніби-то, українці – це фашисти. І їм не можна співати своїх пісень рідною мовою, українською. На жаль, німці тут наче на стороні українців, але клуби та деяка місцева влада не дотримується контрактів та здорового глузду” – емоційно висловився Скрипка.

Олег та його гурт, звісно, були дуже незадоволені ситуацією, як і всі українці, які прийшли послухати спів рідної мови. Але “Воплі Відоплясова” таки зібрали публіку в одному з барів у Гамбурзі та заспівали на імпровізованому концерті.

Співи у барі
Співи у барі

Схожі статті