“На сьомому місяці зараз вагітності”: Потап повернувся до України і вразив зізнанням про майбутнє поповнення

Відомий український продюсер та чоловік Насті Каменських Потап повернувся до України і сколихнув мережу зізнанням про майбутнє поповнення. Всі деталі в нашій статті.

Після повернення знаменитої української співачки Насті Каменських до Батьківщини, у фанатів Потапа почали виникати питання, адже вони очікували, що артистка прилетить у компанії свого чоловіка.

Настя Каменських прокоментувала свою вагітність
Потап вразив зізнанням про майбутнє поповнення

Тим часом Настя запевняла журналістів, що на даний момент він не може приїхати, адже проходить лікування застудженого нерву обличчя. Як відомо, декілька місяців тому Олексій сколихнув мережу своїм нездоровим виглядом.

Потап вразив зізнанням про майбутнє поповнення

Втім, 15 вересня він завітав на інтерв’ю у програму “Сніданок з 1+1” та розповів про те, що знаходиться в Україні вже деякий час. Чоловік просто взяв паузу, щоб відпочити. За той період, що він знаходився далеко від своєї команди, компанії, колишньої родини сталося вельми багато змін. Наприклад, його падчерка Наталка вийшла заміж за мусульманина.

Від продюсера очікували, що він зізнається у тому, що Настя Каменських вагітна, але він, наче подорожнившись, заявив, що одна з його членів команди народила, а інша знаходиться на останніх термінах.

“Народилося одне… Одна дитина. Команда стала більшою. Ще одна дівчина на сьомому місяці зараз вагітності. До кінця проєкту народить. Тобто так, команда розширюється”, — прокоментував зміни у житті колективу продюсер.

Нагадуємо, що за відсутності Потапа його компанія трансформувалася і тепер не є лейблом, а компанією, яка надає послуги усім бажаючим артистам по просуванню, піару та продюсуванню. Тобто, раніше артисти мали підписувати контракт з лейблом і доволі жорсткий, а відтепер вони можуть співпрацювати з компанією короткий відрізок часу і в будь-який момент його розірвати.

Схожі статті