Хветкевич розповів про реакцію друзів після зізнання в коханні до чоловіка: “Багато хто мене не зрозумів”

Учасник шоу "Холостячка" Хветкевич розповів, як його друзі та близькі відреагували на його вибір та засудили його позицію і сміливий вчинок, який полегшив його життя.

Андрій Хветкевич нещодавно зробив камінг-аут та отримав у відповідь різні коментарі та емоції. В нашому суспільстві все ще існують жорсткі стереотипи. Звісно, молодь вже більш лояльно ставиться до свободи вибору інших людей, а от покоління старше дуже скептично реагує на щось незвичне та не прийняте загалом. Тому, Андрію довелось пройти через різні етапи прийняття його орієнтації у своїх друзів, близьких та знайомих.

Тема освідчення Андрія своєму коханому наразі є чи не найпопулярнішою з усіх обговорюваних. Натомість це тільки позитивно впливає на суспільство, бо чим більше люди бачать щось дике, в своєму розумінні, тим спокійніше починають на це реагувати та просто відпускають ситуацію. Не їм з цим жити і не їм судити. Так, Хветкевич зіткнувся з непорозумінням його головного відкриття в житті. Довгий час чоловік не міг почути себе та зрозуміти, хто він є насправді та чого бажає. Можливо, життя за кордоном допомогло Андрію розібратися з одним із важливих питань у своєму житті.

Скріншот сторіс Андрія
Скріншот сторіс Андрія

Проте на популярність екс-учасника проєкту “Холостячка” це не вплинуло, а навпаки, Андрій став більш цікавим аудиторії. На днях він вирішив відповісти на питання підписників. Одне з них було таке: “Є друзі, які відвернулися від вас пiсля одкровення?”. На це питання Андрій відповів чесно: “Так, багато хто мене не зрозумів та засудив, але, напевно, це й не були друзі чи близькі мені люди”. Тож Хветкевич вирішив, що цей вчинок показав йому, хто дійсно друг, а хто ніколи їм не був.

Обранець Хветкевича Феліпе
Обранець Хветкевича Феліпе

Також чоловік з задоволенням демонструє свої теплі і щирі стосунки з обранцем Феліпе, відповідає на інші питання щодо нього та нарешті відчуває свободу своїх дій і не переймається через думку інших людей.

Схожі статті