Влад Яма публічно заявив, що в нього та дружини Ліліани має з’явитися на світ маленька донька: “Дуже хвилююче”

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, що разом з дружиною планує народження другої дитинки. Пара мріє про дівчинку. Усі деталі в статті.

Первісток знаменитого українського хореографа Влада Ями Леон з’явився на світ таємно. Про те, що в артиста вже повноцінна родина глядачі дізналися цілком раптово та неочікувано. І варто відмітити, що Влад, судячи з усього, просто проговорився під час зйомок з Сергієм Притулою.

Влад Яма заявив, що в нього має з’явитися на світ донечка

Влад Яма заявив, що в нього має з’явитися на світ донечка

Втім, дуже скоро він вирішив зробити зі свого сина публічну людину. Що вже казати про наступну спадкоємицю, про яку він говорить задовго до того, як вона з’явиться на світ.

Так, Влад та Ліліана вже неодноразово розповідали пресі про те, що планують поповнення.

“Ми говорили про це кілька разів. Остання розмова була десь пару місяців тому. Не хочеться зарікатися, але, станом на нашу останню розмову, ми відчуваємо, що ми б хотіли ще дітей. Зараз хочемо”, – сказав Яма Славі Дьоміну декілька місяців тому.

А минулого року хореограф взагалі заявив, що в нього має з’явитися саме донечка. Про це він разом зі своєю дружиною йому розповіли під час зйомок програми “Твій день”.

Судячи з інтерв’ю зі Славою пара вже не настільки впевнена, що має народитися саме дівчинка. Уся справа в Леоні, який раніше хотів сестричку, а зараз вже серйозно задумується про те, що йому потрібен братик, з яким він міг би гратися.

Ба більше, Влад розповів, що насправді Леон спочатку не був у захваті від ідеї стати старшим братом. Тому зірковому подружжю довелося неодноразово поговорити з дитиною та пояснити йому, як це буде. Хореограф намагається максимально підготувати дитину морально до того, що у родині з’явиться більше стресу через малюка.

Схожі статті