Дочка Єгорової Стася Ровінська зізналася, чому наспіх вийшла заміж: по молодості завагітніла від однокласника

Дочка знаменитої української телеведучої та зрадниці Сніжани Єгорвої Стася Ровінська вперше розповіла про свого чоловіка та історію їхнього знайомства.

Декілька місяців тому Стася Ровінська зізналася в тому, що емігрує до Сполучених Штатів Америки. На це рішення вплинула не тільки війна в Україні, але і конфлікт з матір’ю Сніжаною Єгоровою, яка публічно підтримує російську агресію та володимира путіна. Ні для кого не секрет, що останні місяці для Стасі були неймовірно нервовими.

Стася Ровінська розповіла про вагітність від колишнього однокласника. Фото квартири зірки в США

Стася Ровінська зізналася, чому наспіх вийшла заміж

Нещодавно Стася дала ексклюзивне інтерв’ю Олицькій, яка приїхала до телеведучої у гості. В ньому вона вперше розповіла про те, як познайомилися зі своїм чоловіком, як розвивався їхній роман і коли вона завагітніла.

Виявилося, що Стася просто зійшлася зі своїм обранцем, з яким зустрічалася у віці 13 років. Чоловік Ровінської — її колишній однокласник. Ба більше, їхні стосунки розвивалися настільки стрімко, що через 3 тижні після початку роману телеведуча дізналася, що вона вагітна.

Це було шоком для майбутньої свекрухи Стасі, яка точно не очікувала, що її онуки з’являться так швидко. Згодом пара розписалася, а на даний момент Стася Ровінська вже багатодітна мама.

Чоловік зірки зізнався, що насправді мріяв одружитися у тридцятирічнуму віці і вже тоді задумуватися про створення сім’ї. Тим не менш, він ні про що не шкодує. Ба більше, благовірний зірки дуже сумнівається, що йому вдалося би декілька разів стати батьком у віці 30 років.

Варто відмітити, що коли пара тільки-но прибула до Нью-Йорку, у їхній квартирі нічого не було.  Маленькі діти подружжя використовували валізи замість обіднього столу, але на момент прибуття журналістки, вони вже облаштували своє житло.

Схожі статті