Колишня дружина Дзідзьо Славія вагітна від іншого? Співачка вразила правдою про материнство: “Дитину чекає”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярослава сколихнула мережу раптовими розмовами про материнство. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року фанати знаменитого українського музиканта Дзідзьо були шоковані новиною щодо його розлучення з дружиною. Благовірна артиста, яка багато років перебувала у його тіні, нарешті вийшла з неї та розповіла публіці декілька цікавих історій про її союз з ним. Це була остання журна крапка їхніх стосунках.

Дзідзьо Славія вразила правдою про материнство

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Славія вразила правдою про материнство

Однією з причин для розлучення послужило небажання Михайла ставати батьком. Так, Славія мріяла народити дитину, у той час як Дзідзьо не бажав присвячувати свій час комусь, окрім кар’єри. Розвиватися у професійному напрямку своїй дружині співак також не давав. Мовляв, йому конкуренти у власній родині не потрібні.

Врешті-решт, пара вирішила, що їм буде краще окремо. Зараз Славія розвивається у творчому напрямку, будує нові стосунки і навіть говорить про материнство. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як її рідна мати чекала на неї. Кадр потрапили різноманітні страви. Артистка заявила:

“Як мама дитину чекає вдома”

А потім додала, що наших матерів необхідно берегти, поки вони з нами на цьому світі.

Славія вразила правдою про материнство

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Ярослава перебувала з матір’ю. Якраз напередодні нападу російських військ жінка приїхала до своєї дочки, і вони мали прекрасно провести час. Натомість обидві декілька тижнів ховалися в бомбосховищі.

А зараз Славія здебільшого перебуває на заході України, але й не забуває навідуватися до Києва. Також артистка повідомила, що покинула квартиру, яку їй подарував Дзідзьо та переїхала в інше житло.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.