Леся Нікітюк в ефірі шоу “Пара на мільйон” зізналась про стосунки з Притулою: “Ну було з тим Притулою і було”

Зараз Леся Нікітюк з'явилась в новому шоу від творців Нового каналу, "Пара на мільйон". Але вже без Притули, проте розмови про нього присутні й там. У другому випуску Леся зізналась про свої стосунки з Сергієм.

Насправді чутки про романтичні стосунки між Притулою і Нікітюк ходять ще з самого початку сумісного ведення шоу “Хто зверху”. Але тривалий час Сергій і Леся не коментували це зовсім ніяк, бо й самі ще не розуміли як ставляться один до одного, тому що раніше разом не працювали. Згодом звикли й між ними виникли теплі, дружні відносини. Але в мережі пішли чутки про те, що Леся закохана в Притулу з першого погляду.

Леся Нікітюк та Притула на зйомках

Так, можливо закоханість і була, але дівчина про те мовчала і стримувала свої почуття. Як Леся вважає, що жінки повинні говорити слова про кохання лише після зізнань чоловіка, а Притула того не робив. Ведучим також додаткових пліток додає той факт, що вони живуть поряд. Був випадок, коли Сергій не так висловився, він сказав: “Добре жити разом з колегою, зручно”. Що тут можна подумати, звісно що вони живуть як пара, разом. Але Притула мав на увазі те, що вони сусіди по житловому комплексу і жити поруч, це зручно.

Та й Леся якось в інтерв’ю відповідала на питання, щодо теми життя поряд з Притулою і про відносини. Тоді Нікітюк сказала, що безмежно поважає Сергія і вдячна за все, що він зробив для неї у професійному плані. Він навчив її бути більш впевненою в кадрі та взагалі давав їй опору на зйомках, навчав та допомагав. Тому на деякий час плітки про їх роман затихли.

Майже поцілунок Сергія і Лесі

А ось зараз на телебачення вийшов новий проєкт “Пара на мільйон”, де ведучими є Леся Нікітюк та Роман Міщеряков, звісно, що Леся звикла до Притули й у другому випуску шоу, Роман почав розмову у гуморній манері про те, що він не перший партнер по зйомках у Лесі, а вона в нього перша співведуча, на що Леся відповіла: “Ой, ну будо з тим Притулою і було”. Ця фраза може знову запустити чутки про продовження романа Притули з Нікітюк.

Схожі статті