“Бог на війні є”: “Холостячка” Мішина підняла планку, тепер ходить на побачення з військовим

Українська улюблениця глядачів Ксенія Мішина, останнім часом дуже активно ходить на побачення. З колегами, з зірками, але це не дивує, а ось зустріччю з військовим, Ксенія здивувала.

Війна впливає на стосунки між людьми по-різному, для когось, це знак, що людина поруч – найрідніша, а хтось навпаки ловить себе на думці, що витрачає час поряд з людиною, яка здавалася всесвітом. Це життя і такі випадки зараз трапляються часто. Багато зіркових і звичайних, невідомих пар розійшлися під час війни. Але й багато шлюбів, тому що у важкі часи до людей приходить обізнаність свого життя та переоцінка цінностей.

Так сталося з зірковою парою, яка знайшла один одного на проєкті “Холостячка”. Мішина та Еллерт вже намагалися розійтись кілька разів, проте знову їх зводила доля, а війна розставила все на свої місця і показала, що Саша не для неї, тому треба відпустити та рухатися далі. Тому, Ксенія почала дозволяти собі ходити на побачення та дружні зустрічі з чоловіками.

Скріншот історії Ксенії з військовим Віктором
Скріншот історії Ксенії з військовим Віктором

Вчора Мішина виклала в instagram історію з чергової зустрічі. Чоловіком, якого засвітила Ксенія, виявився нині воєнний Віктор Стороженко. Він воює на найгарячіших точках в Напрямку Донецької та Луганської областей. Мішина сама ж раніше розповідала, що при можливості зідзвонюється з Віктором і той розповідає їй що відбувається на фронті та заспокоює актрису. Останнім, що сказав їй Стороженко до зустрічі, торкалося Бога:

“Ксю, я одне точно знаю, Бог на війні є, він береже нас. І Зберіг мене у Лисичанську, коли не зберіг руські душі, а покарав їх”.

Та сама розмова, перегорнула  уявлення акторки про війну і про фронт. Вона повірила військовому і не дарма.

Нарешті вчора Ксенія змогла зустрітися з тим самим військовим, який допоміг їй прийти до тями та жити далі в умовах війни. До речі у довійськовому житті Стороженко також актор і навчався він разом з Мішиною у Карпенко-Карого. Молоді актори дружать ще з університетських часів і досі підтримують один одного і словом і ділом. Тож друзі у холостячки вірні, а от щодо чоловіків, поки що не можна сказати впевнено.

Схожі статті