Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися після подружньої зради: хто завів роман на стороні?

Російська співачка Віра Брежнєва та її чоловік, продюсер Костянтин Меладзе дійсно розлучилися влітку. Про це повідомила відома українська блогерка.

Після початку повномасштабної війни на території України в інформаційному просторі постійно з’являлася інформація про нібито серйозну кризу у шлюбі Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе.

Як виглядають дочки Костянтина Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися

Спершу говорили, що проблема полягає у різних політичних поглядах партнерів. Мовляв, продюсер хоче продовжувати творити на території російської федерації. Згодом заговорили, що справжня причина конфлікту криється у колишній дружині Костянтина, яка приїхала до Італії та встала між зірками.

Згодом Яна Сумм дала публічне спростування даної новини і заявила, що у її екс-чоловіка та його нової дружини все в порядку.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися

Втім, 16 вересня піднялася нова хвиля чуток про розлучення Віри та Костянтина. На цей раз про це заговорили російські ЗМІ, Посилаючись на інформацію від української блогерки Альони Жужи. Дівчина нібито заявила, що пара дійсно подала на розлучення влітку, а причиною такого рішення є адюльтер зі сторони Костянтина Шотаєвича. І ба більше, нібито коханка продюсера — популярна починаюча виконавиця.

Варто відмітити, що про схильність чоловіка до зрад говорили задовго до його шлюбу з Вірою Брежнєвою. Ще коли він перебував у союзі з Яною Сумм, поговорювали, що він постійно перебуває у романах зі своїми підопічними. Сама ж колишня дружина артиста дізналася про ці плітки набагато пізніше за інших. А про його зв’язок з Вірою не підозрювала багато років.

Звісно, після того, як усе вийшло назовні жінка захотіла розлучитися, але Костянтин Меладзе не горів бажанням цього робити і навіть не очікував від своєї дружини такого кроку. Принаймні так розповідала сама Яна.

Схожі статті