Єгор Гордєєв зі “Сніданку з 1+1” притягнув за талію Нелю Шовкопляс та розповів про почуття: “Більше любові”

Єгор Гордєєв — завидний наречений українського шоу-бізнесу. Та йому вже давно приписують роман з Нелею Шовкопляс. Зірки часто люблять підігрівати чутки про свій роман і одне фото видало їх з головою.

Про роман Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва вже давно ходять не просто чутки, а цілі легенди. Ведучі вже давно працюють разом у студії “Сніданку з 1+1” та не соромляться демонструвати своє ставлення один до одного.

Цікаво, що на початку своєї співпраці особливих почуттів у зірок не було. Молода Неля, яка мусила кардинально змінити професію з економіста на диктора, дуже нервувала перед своїми першими ефірами. На ряду з досвідченим колегою, їй здавалося, що не з першого разу гарної роботи у кадрі у неї не вийде. Та на проєкті вона знайшла небувалу підтримку для себе.

Єгор Гордєєв не стримав почуттів і поцілував Шовкопляс
Єгор Гордєєв зі Сніданку з 1+1 притягнув за талію Нелю Шовкопляс

Більше того, з Гордєєвим її стало пов’язувати багато чого. Пару останніх років зірки часто обіймаються на камеру, публікують спільні світлини. На 24 серпня минулого року ведучі приголомшили всіх прихильників світлиною, де стали у вишиванках, а Єгор ніжно притягнув до себе за талію Шовкопляс.

“Більше любові нам всім у буденності!”, — підписав фото популярний чоловік.

У коментарях знаменитостей засипали компліментами:

  • “Які гарні!”
  • “Боже, скільки справжньої краси на квадратний метр”
  • “Які ж Ви гарні, зі святом!”
  • “Дуже красиві”
  • “Такі красиві,хай у вашому житті все теж буде яскраве та добре”

Слід згадати, що сама Неля Шовкопляс вже давно носить статус заміжньої жінки. У неї народилося двійко синів у шлюбі. Фанати полюбляють їй приписувати різних чоловіків, адже обранець ведучої надає перевагу непублічному життю. Тим не менш, за словами ведучої у неї у родині все гаразд, навіть, якщо це не демонструється яскравими світлинами в Інстаграмі.

Нагадаємо, що тривалий час колега Єгора Гордєєва жила з дітьми в евакуації. Втім, без Києва зірка не витримала та за першої ж нагоди вирішила повернутися додому та стати до роботи.

Схожі статті