Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену: красуня екзотичної зовнішності навіть не нагадує Білоконь

Андрій Данилко у своїй 48 років жодного разу не був одруженим. Принаймні, за офіційною версією. І тим не менш, у його житті була велика кількість наречених.

Хоча Андрій Данилко став абсолютною суперзіркою як в Україні, так і за її межами, йому довелося пожертвувати сімейним щастям заради цього успіху. У своїй 48 років співак досі не одружений. Він зізнався, що намагався створити своє гніздечко, але раз у раз у нього нічого не виходило.

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді
Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену

Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену

Тим не менш, він постійно стає важливою частиною у житті інших людей. Так стається тому, що артист користується неабиякою популярністю на весіллях. Вартість виступу Вєрки Сердючки та її команди на приватному заході сягає неймовірних сум, але пари готові заплатити за це гроші, аби зробити своє свято неповторним.

Таким чином декілька років тому вчинили і Настя Каменських з Потапом. Як відомо, на весіллі у київському лісі, яке, до речі, було не першим весіллям пари, виступила саме Вєрка Сердючка.

Настя Каменських у весільній сукні
Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену

Андрій Данилко зробив вечір веселим та незабутнім, а згодом навіть розповів про деталі торжества.

Артист підкреслив, що з пари не взяв ні копійки, а завітав взагалі у якості гостя. Зокрема зізнався, що на торжество були витрачені колосальні гроші, а також натякнув на те, що Настя Каменських мріє стати мамою.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену

Нагадуємо, що наречена у той вечір виглядала просто карколомно. Настя Каменських обрала сукню, яка ідеально підкреслювала її пишні форми та прекрасний колір шкіри. Наречена з екзотичною зовнішністю не сходила з обладинок та таблоїдів ще довгі місяці. А зіркове подружжя, зрозумівши, наскільки захоплює глядачів даний образ Насті Каменських, експлуатували його щонайменше рік.

Схожі статті