Подовжений боб без чубчика: Марина Боржемська-Узелкова зробила модну стрижку та змусила Узелкова кусати лікті

Марина Узелкова, тренерка проєкту "Зважені та щасливі", показала підписникам новий образ — ультрамодне каре та теплий блонд. Ким надихається спортсменка, щоб виглядати бездоганно?

Спортсменка Марина Узелкова в котрий раз доводить, що жінка може навіть після розлучення жити щасливо та самостійно виховувати дітей. Популярна сьогодні зірка раніше не була пов’язана зі світом шоу-бізнесу та телебачення. Екс-чоловік тренерки, В’ячеслав Узелков, відомий спортсмен та боксер разом з нею пройшов складний шлях до Олімпу телестудій. Пара одружилась ще у 1999 році, але доля одразу підкинула молодим закоханим непрості випробування.

Розлучена Марина Боржемська чесно розповіла, чи спілкується В'ячеслав Узелков з дітьми
Марина Боржемська-Узелкова зробила модну стрижку

Подружжя довго не могло народити дітей, у Марини три рази зривалась вагітність та надія втрачалася з кожним днем. Але сталося диво і всесвіт винагородив жінку за терплячість та силу духу, подарувавши їй двох дітей — сина та доньку.

Отримати відомість серед українських телеглядачів Марині допоміг чоловік. В’ячеслав був тренером проєкту “Зважені та щасливі”, а у 2016 році до нього приєдналась дружина, теж ставши тренером на шоу.

У 2018 році В’ячеслав та Марина Узелкови оголосили про своє розлучення, через непорозуміння та охолодження почуттів. Після розриву шлюбу Марина повернулась до свого дівочого прізвища — Боржемська.

Тривалий час особисте життя тренерки було таємницею. Але в інтерв’ю “Зірковому Шляху” жінка зізналась, що закохана знов. Ім’я обранця тримає, поки що, у секреті, але відзивається про нього дуже тепло.

І це не дивно, що серце Марини знов переповнене любов’ю. Зовнішній вигляд Боржемської каже сам за себе. Спортсменка виглядає свіжою й щасливою, та навіть зробила нову зачіску — ультрамодне каре, з відтінком волосся теплий блонд. Нове фото знаменитість показала у своєму інстаграмі. Цілком ймовірно, що саме для нового обранця Марина прагне виглядати на всі 100 відсотків.

Нагадаємо, що Марина Боржемська стала тренеркою на проєкті у 36 років та допомогла позбутися зайвої ваги десяткам людей.

Схожі статті