Як виглядає Оксана Марченко: лишилася без своїх багатств та приховує “зіпсовані очі” (ФОТО)

Зрадниця Оксана Марченко продовжує приховуватись від камер та не показує зіпсоване обличчя. Багатства скінчилися та про врятування вроди залишилось тільки мріяти.

Оксана Марченко. Її любили та поважали мільйони українських телеглядачів. Країна не відводила очей від екрана, коли ведуча виходила на сцену та солов’їною українською мовою представляла публіці учасників шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”. Тоді фанати навіть не могли уявити, якою зрадницею може стати їх улюблениця.

Невістка Оксани Марченко змінила стиль і показала себе
Як виглядає Оксана Марченко

Екс-ведуча є дружиною колишнього народного депутата Віктора Медведчука, який зараз перебуває під арештом. Його звинувачують у державній зраді та присвоєної державного майна. Оксана заперечує злочинні діяння свого коханого, але замість того, щоб чесно відстоювати свою позицію, знаменитість стрімко втекла за кордон. Проїхавши на легковому авто білоруський кордон, зірка більше не оголошувала публічно місце свого перебування.

Але записала відеозвернення, в якому вимагає президента Україні відпустити з-під арешту її благовірного та закликає президента Туреччини вплинути на це. У відео Марченко постала у незвичному для прихильників зовнішньому вигляді.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Як виглядає зараз Оксана Марченко

Оксана перев’язала голову хусткою, як узвичаєно у мусульманських країнах. Ведуча ошелешила глядачів тим, що була не схожою сама на себе. Народ навіть подейкував, чи дійсно жінка на відео це Марченко. Набряклі повіки та скляний погляд одразу впадають в очі при перегляді відеозвернення. Відрізняються навіть форма носа та підборіддя. Публіка припускає, що причиню таких кардинальних змін є невдала робота пластичного хірурга або перебір з ін’єкціями краси.

Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає відпустити її чоловіка
Як виглядає Оксана Марченко

Але скоро Оксані доведеться на довгий час забути своє колишнє, розкішне життя. Окрім того, що знаменитості на довгі роки закритий в’їзд до країни, ведуча не встигла врятувати свої накопичені багатства. Приблизно 32 квартири, 23 заміських маєтки, 30 земельних дільниць, 26 легкових автомобілів, літак та десятки тисяч доларів, всі ці розкоші один за одним заарештовуються за наказом суду. Через свою зраду Батьківщині, Оксана Марченко втратила не тільки гроші, вроду та чоловіка, а й прихильність всього українського народу.

Нагадаємо, екс-ведучій Оксані Марченко весною виповнилося 49 років.

Схожі статті