Максим Галкін вперше показав дітей, яких забрала від нього Алла Пугачова: життя у двійнят — далеко не зіркове

Примадонна показала підписникам дітей, яких забрала у Максима Галкіна. Чому 9-річні дітлахи знаменитостей без потурань працюють з ранку до ночі? 

Вже 20 років поспіль вони найбільш обговорювана зіркова пара. Алла Пугачова та Максим Галкін мають колосальну прірву у віці. Примадонна старша за свого чоловіка на 27 років, але це не заважає артистам жити щасливим, подружнім життям. У 2013 у знаменитих закоханих трапилась подія, яка назавжди змінила їх життя — народження сина Гаррі та доньки Лізи.

Співачка ніколи не приховувала, яким чином діти з’явилися в їх сім’ї, бо на момент народження малюків Аллі було 64 роки та в такому віці жінка з природних причин не може народити самостійно. Малечу зірковій парі подарувала сурогатна мати. Виявляється, що виконавиця обдумала все наперед та заморозила свої яйцеклітини ще до одруження з шоуменом.

Стало відомо, чим харчуюються діти Пугачової і Галкіна Ліза та Гаррі
Максим Галкін вперше показав дітей, який забрала від нього Алла Пугачова

Попри те, що Алла Пугачова знов стала мамою у доволі гідному віці, а Галкін взагалі став батьком вперше, Лізу та Гаррі знаменитості не балують. 9-річні двійнята відвідують приватну гімназію, де вартість навчання складає близько одного мільйона за рік. Братик та сестричка з дитинства вивчають науки, англійську та французьку мову, а також навчаються музичному мистецтву.

З початку війни Алла та Максим покинули територію росії, виїхавши спочатку до Ізраїлю, а пізніше до Латвії. Двійнята весь цей знаходились з батьками. Перед початком навчального року співачка забрала дітей та повернулась до РФ, щоб діти могли продовжити своє навчання. У своєму інстаграмі Пугачова виклала відео, де під час сніданку запитала у дітлахів, о котрій годині завершуються їх зайняття.

Максим Галкін вперше показав дітей, який забрала від нього Алла Пугачова

Шкільний день Лізи закінчиться о шостій годині вечора, а у Гаррі — опів на восьму. Варто погодитись, що такий режим дня та навантаження може бути важким для 9-річних дітей, але батьки завжди хочуть, щоб їх спадкоємці здобули гідну освіту.

Максим Галкін вперше показав дітей, який забрала від нього Алла Пугачова

Нагадаємо, що Максима Галкіна було визнано іноагентом на території РФ. Гуморист з перших днів війни виступав за перемогу України.

Схожі статті