“Ми ж своїх не кидаємо?”: Осадча після відмови Вакарчука брати участь у “Голосі країни” присоромила співака

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча публічно присоромила Святослава Вакарчука за його безвідповідальність по відношенню до учасників проєкту "Голос країни".

Не так давно стало відомо, що Голос країни повертається на українські телеекрани. Втім, дуже скоро на телеглядачів чекало велике розчарування.

Уся справа в тому, що Святослава Вакарчука у нових випусках проєкту не покажуть. Тренер прийняв рішення не зніматися, так як вважає дану справу несвоєчасною.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком
Катя Осадча публічно присоромила Святослава Вакарчука

Свою позицію він аргументував досить чітко: в Україні війна, велика кількість людей потребує його підтримки та допомоги, і в нього є справи, окрім розважальних проєктів.

Катя Осадча публічно присоромила Святослава Вакарчука

Судячи з усього, наголос Святослава Вакарчука на війні роздратував Катерину Осадчу, яка емоційно відреагувала на його заяву та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram велику публікацію, в якій заявила, щоб покидати своїх підопічних посеред зйомок безвідповідально, а “своїх” кидати, мовляв, не можна. Цікаво, що цей вислів був вельми грубим через своє відсилання до наративу російської пропаганди “своих не бросаем”.

Також телеведуча зазначила, що учасники проєкту, як і сам Святослав Вакарчук робили усе можливе, щоб допомогти своїм співвітчизникам побороти ворога.

Ба більше, Катя не вважає невчасними зйомки Голосу, адже вони нібито мають надихнути українців на нормальне життя і трошки розбавити суворе існування посеред війни. Що з цього вийде сказати важко, адже Святослав Вакарчук поки що ігнорує випад Катерини у свою сторону. Тим паче, що зірка взагалі не скандальний і уникає конфліктів будь-якою ціною.

Нагадуємо, що Катерина Осадча у період війни активно займається пошуком зниклих людей, і доволі успішно.

Схожі статті