“Увесь чорний та мокрий”: сім’я Віктора Павліка терміново евакуювалася з будинку через сильну пожежу

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина повідомила про те, що у її будинку сталася пожежа. Усі деталі події у нашій статті.

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вже понад декілька років активно розвиває власний мікроблог. У ньому вона ділиться не тільки своїми думками та світоглядом, але і розповідає про особисте життя, побут і навіть інколи ділиться деякими секретами.

Віктор Павлік забрав у дружини сина і зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка повідомила про пожежу у її будинку

Саме через її блог шанувальники Віктора Франковича дізналися про те, що в нього народиться четвертий син. І саме звідти отримали перші ексклюзивні кадри з одруження пари.

Катя Репяхова повідомила про пожежу у її будинку

Але інколи Катерина розповідає і вельми неприємні новини. Як наприклад, нещодавно вона заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про пожежу в її будинку.

Усе сталося дуже неочікувано. Матір блогерки забрала дитину на прогулянку, а тим часом Репяхова займалася власними справами, як почула тріск за стіною. Але його походження не зрозуміла. В якийсь момент, на її смартфон надійшло повідомлення щодо того, що у сусідній квартирі відбувається пожежа.

Молода дружина Віктора Павліка повідомила про пожежу у її будинку

Мешканці багатоповерхівки активно евакуювалися з будівлі. На місце події приїхали пожежники та поліція. Катерина навіть встигла взяти з собою усе необхідне. Деякий час їй довелося почекати на вулиці. Тож вона навіть поділилася кадрами, як з сусідніх вікон стовпами йшов чорний дим.

На щастя, пожежу вдалося загасити, і навіть через деякий час, Катерина змогла повернутися додому. Також блогерка показала героя, який керував процесом та переміг полум’я.

Репяхова була дуже щаслива, що її маленькому синові не довелося стати свідком неприємного інциденту.

Схожі статті