Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни: мамі знову виправдовуватися

Старша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна, яка проживає у російській федерації, знову сколихнула мережу своєю поведінкою.

З початком повномасштабної війни на території України родині Ольги Сумської було вельми непросто. По-перше, з життя пішла матір акторки Ганна Іванівна. Поховати її в умовах бомбардування було неймовірно складно, але родина це зробила, а згодом евакуювалася. По-друге, старша дочка зірки Антоніна вже декілька років проживає в російській федерації зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

З тих пір дівчина жодного разу не сказала ані слова у захист своєї батьківщини. Ба більше, вона не тільки не засуджувала дії російської федерації, але і продовжувала знаходитися в москві, виходити на червоні доріжки, і жити так, наче нічого не сталося.

Через деякий час акторка взагалі вирішила продемонструвати своє ставлення до співвітчизників більш зрозумілим чином, і обмежила доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

До таких трюків вдавалися лише російські знаменитості-путіністи. Але їх ряди поповнила і Антоніна.

А нещодавно знову сколихнула мережу новиною. На цей раз акторка створила контент саме для росіян, адже тепер вони є її аудиторією. Тоня оприлюднила фотографію, на якій засвітила місця, що призначені для перегляду далеко не всім людям.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

Кадр оброблений чорно-білим фільтром, а в центрі уваги лише сама акторка. Ніякого допису Паперна не залишила.

Українські ЗМІ одразу ж відреагували на даний крок. Адже не дивлячись на те, що Ольга Сумська вже опустила руки, а фанати акторки все чекають, що її донька подасть бодай якийсь знак, Тоня у розпал війни вирішила показати всю себе, і не українцям.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.