|
17.09.2022 13:57

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни: мамі знову виправдовуватися

Старша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна, яка проживає у російській федерації, знову сколихнула мережу своєю поведінкою.

З початком повномасштабної війни на території України родині Ольги Сумської було вельми непросто. По-перше, з життя пішла матір акторки Ганна Іванівна. Поховати її в умовах бомбардування було неймовірно складно, але родина це зробила, а згодом евакуювалася. По-друге, старша дочка зірки Антоніна вже декілька років проживає в російській федерації зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

З тих пір дівчина жодного разу не сказала ані слова у захист своєї батьківщини. Ба більше, вона не тільки не засуджувала дії російської федерації, але і продовжувала знаходитися в москві, виходити на червоні доріжки, і жити так, наче нічого не сталося.

Через деякий час акторка взагалі вирішила продемонструвати своє ставлення до співвітчизників більш зрозумілим чином, і обмежила доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

До таких трюків вдавалися лише російські знаменитості-путіністи. Але їх ряди поповнила і Антоніна.

А нещодавно знову сколихнула мережу новиною. На цей раз акторка створила контент саме для росіян, адже тепер вони є її аудиторією. Тоня оприлюднила фотографію, на якій засвітила місця, що призначені для перегляду далеко не всім людям.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни

Кадр оброблений чорно-білим фільтром, а в центрі уваги лише сама акторка. Ніякого допису Паперна не залишила.

Українські ЗМІ одразу ж відреагували на даний крок. Адже не дивлячись на те, що Ольга Сумська вже опустила руки, а фанати акторки все чекають, що її донька подасть бодай якийсь знак, Тоня у розпал війни вирішила показати всю себе, і не українцям.