У Насті Каменських зник округлий живіт, а Потап вже не приховує правди про поповнення: “Народилася дитина”

Знаменитий український продюсер та репер Потап повернувся до України і нарешті розповів, що відбувалося в його житті під час війни. Усі деталі в статті.

Після повернення Насті Каменських до України у пресі розпочалася нова хвиля чуток про вагітність артистки. Уся справа в тому, що співачка неодноразово засвітила округлий живіт, який дійсно може свідчити про майбутнє поповнення в родині.

У Насті Каменських зник округлий живіт, а Потап не приховує правди про поповнення

Втім, Настя спочатку спростувала цю новину, а потім взагалі з’явилася на публіці без живота.

У Насті Каменських зник округлий живіт, а Потап не приховує правди про поповнення

Через деякий час стало відомо, що і Потап повернувся додому, але мовчав про це, так як не хотів привертати увагу. Він завітав до студії “Сніданок з 1+1” та розповів про народження дитини. Та на жаль, мова йшла про поповнення не в його сім’ї, а в колективі.

“Народилося одне… Одна дитина. Команда стала більшою. Ще одна дівчина на сьомому місяці зараз вагітності. До кінця проєкту народить. Тобто так, команда розширюється”, — прокоментував зміни у житті колективу продюсер.

Що ж стосується його родини, вони з Настею Каменських постійно знаходилися в роз’їздах. І поки співачка намагалася зібрати якомога більше коштів для своїх співвітчизників, Олексій лікувався від паралічу обличчя, який не дозволяа йому ні говорити, ні їсти.

Щодо імовірності вагітності Настя Каменських він не сказав жодного слова, а ведучі наче спеціально і не ставили цього питання.

Нагадуємо, Настя Каменських та Потап понад декілька років приховували правду про своє одруження. Про те, що пару разом глядачі дізналися лише через декілька років, коли зірки відсвяткували річницю у київському лісі.

Схожі статті