Андрій Данилко більше не повернеться в Україну? Зірка приголомшив рішенням з Латвії: Білоконь забрав з собою

Відомий український виконавець Андрій Данилко виїхав з України разом з командою та вразив кадрами, який зробив при в'їзді у Латвію. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко підтримував українців з самого початку російської агресії, яка розпочалася у 2014-му році. Знаменитість не з чуток знає, як працює російська пропаганда і став її жертвою ледь не першим з українських публічних особистостей.

Андрій Данилко відгуляв весілля і показав наречену
Андрій Данилко приголомшив рішенням з Латвії

Андрій активно виступав у бомбосховищах та метро, давав благодійні концерти і відродив у серцях глядачів ще більшу любов до себе. Варто відмітити, що зараз Данилко активно користується патріотичною символікою, а також заявив, що не зніме медичну маску поки не закінчиться війна, тому постійно її носить на людях.

Андрій Данилко приголомшив рішенням з Латвії

Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який розбурхав усю мережу. Вся справа в тому, що він показав себе біля дорожнього знаку, який повідомляє, що туристи в’їжджають до країни під назвою Латвія.

При цьому у кадрі Данилко постав у шкарпетках та капцях, що дуже насмішило його вірних фанатів. На кадрах засвітилася і красуня Інна Білоконь, яка завжди його супроводжує на гастролях. Безсумнівно Андрій Данилко рушив на благодійний концерт, і якнайшвидше повернеться додому.

Нагадуємо, що не так давно артист після концерту вийшов разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь на вулиці Києва та прогулявся разом з нею тримаючись під руку. Це наштовхнуло фанатів на думку про те, що між зірками все ж таки може бути роман. Втім, за офіційною версією мама Вєрки Сердючки заміжня за чоловіком Олегом та виростала у цьому шлюбі двох дітей.

Схожі статті