“Діва повернулася!”: зрадниця Ані Лорак феєрично повернулася в росію та вразила “закамянілим” обличчям

Знаменита російська співачка Ані Лорак після своєї втечі за кордон повернулася до росії. Як змінилася артистка за півроку відсутності, дізнайтеся в нашій статті.

24 лютого Ані Лорак опинилася серед тих зірок, які побоялися засуджувати російську агресію, але розуміли необхідність висловити свою позицію щодо війни. Кароліна прийняла рішення вчинити, як більшість знаменитостей-путіністів і просто оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чорний квадрат з лозунгом “Ні війні”.

Зникнення Ані Лорак

Як виглядає зараз 43-річна Ані Лорак
Ані Лорак феєрично повернулася в росію

Звісно, даний вчинок викликав шквал хейту у сторону артистки, адже вона має українське коріння і вже одного разу зрадила свою Батьківщину.

Після цього Ані Лорак зникла, а блог в Instagram видалила. Співачка вийшла з інфополя на півроку. Ніхто не знав, де вона знаходиться та чим займається, а до преси доходили лише чутки.

Ані Лорак феєрично повернулася в росію

Нещодавно стало відом, що Лорак заради гастролей в Європі назвала себе “найтитулованішою співачкою України”. Ця подія сколихнула скандал, в результаті якого було прийнято рішення позбавити усіх звань тих українських артистів, які промовчали або відкрито підтримали російську агресію.

Імовірно, саме це каталізувало повернення Ані Лорак до росії, яка з’явилася в Москві ледь не на наступний день після новини. Скандальна російська журналістка Альона Жигалова оприлюднила у своєму мікроблозі відео з ліфту, в якому знаходилася Лорак.

Ані Лорак феєрично повернулася в росію

“Боже, діва, діва повернулася!”, – заявила Альона.

Неозброєним оком можна помітити, що обличчя артистки майже позбавлене міміки, а також зазнало певних змін у пропорціях. Судячи з усього Кароліна вирішила поповнити ряди зірок, які захоплюються уколами краси.

Варто відзначити, що Кароліна вже починає нагадувати Бориса Моїсеєва через характерну носослізну складку.

Схожі статті