Тіна Кароль зізналася про пропозицію руки і серця та показала майбутнього чоловіка: “Зі мною таке сталося”

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше прокоментувала пропозицію руки і серця, яка була зроблена під час її концерту у метро. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль у період повномасштабної війни на території України активно гастролювала світом. Але і про своїх співвітчизників не забувала.

Тіна Кароль зізналася, що народила дитину під час війни
Тіна Кароль зізналася про пропозицію руки і серця

Поп-діва часто давала концерти у бомбосховищах та метро. На одному з таких виступів відбулася пропозиція руки і серця, яку військовий зробив своїй колезі. Новина була дуже гучна, адже усе вийшло неймовірно романтично.

Тіна Кароль зізналася про пропозицію руки і серця

Тіна Кароль зізналася про пропозицію руки і серця

Нещодавно Тіна Кароль завітала на інтерв’ю у програму “Сніданок з 1+1”, щоб презентувати свою нову пісню “Незламні. Нескорені”. Та під час розмови журналісти в неї поцікавилися про освідчення, яке так розбурхало мережу.

“Це молодший сержант з Нацгвардії. Вони вдвох служать. Військовозобов’язані вдвох. Це родина військовозобов’язаних отак утворилася в метрополітені на сцені. Він освідчився їй! Уявляєте, він чотири рази був в зоні операції на фронті. А коли почав освідчуватися, почав стидатися і це було так мило. Звичайно, хочеться щоб і зі мною колись таке сталось”, — зізналася Тіна.

Також артистка визнала, що усі ці півроку не могла творити. Уся справа в тому, що вона мріяла надихати українців на боротьбу, але в результаті твори виходили досить трагічними, а вона не хотіла нікого засмучувати своїми треками. Тому вихід нової композиції для поп-діви — це свого роду свято, адже вона нарешті дісталася своєї мети та змогла записати композицію, яка налаштовує на бойовий лад.

Схожі статті