Оля Полякова вразила зізнанням про подружню зраду свого чоловіка Буряковського: “Я пережила цю історію”

Відома українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу зізнанням про свого чоловіка Вадима, який заради кохання пішов но вельми непростий крок.

Знаменита українська співачка Оля Полякова довго підкорювала вітчизняний шоу-бізнес, і врешті-решт, їй це вдалося. На початку її кар’єри за неї закріпилася вельми ексцентричне амплуа. Зірка і зараз намагається зберегти в собі частинку цього образу: прямолінійність, легке ставлення до всього та відкритість.

Оля Полякова вразила розповіддю про зраду чоловіка

Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці
Оля Полякова вразила розповіддю про зраду чоловіка

Співачка іноді розповідає своїм шанувальникам про те, що відбувається в її родині, і таким чином аудиторія відчуває себе ближчою до кумира. Одним із секретів, які Полякова видала фанатам була правда про те, з чого розпочався її роман з чоловіком Вадимом.

Оля Полякова запустила шоу з вивчення української мови
Оля Полякова вразила розповіддю про зраду чоловіка

Так, зірка зізналася, що Бураковський не був вірним своїй колишній дружині і завів інтрижку на стороні. А коханкою бізнесмена стала саме Оля. Однак, вона одразу ж попросила його розірвати любовний трикутник та закрити це питання якнайшвидше, що підприємець і зробив.

“Так, я була коханкою свого чоловіка. Я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник – це неприємно, не те що неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, я раджу його перервати в якийсь бік, або в один або в інший”, – ділиться артистка в інтерв’ю для “Кави з перцем”.

Варто відмітити, що дітей у тому шлюбі у Вадима не було, тому рішення приймати було набагато легше. Згодом пара навіть декілька разів опинялися на межі розлучення, але співачка зізнається, що коли починає обговорювати це питання з чоловіком, розуміє, що не може його покинути.

Схожі статті