Який діагноз приховує Олег Винник? Зірка не може співати, втратив свій лоск і вже не той повелитель вовчиць

Відомий український виконавець Олег Винник з початку повномасштабної війни в Україні жодного разу не показався на батьківщині. Втім, його адвокат стверджує, що зірка хворіє.

Напередодні повномасштабної війни в Україні Олег Винник скасував усі свої найближчі концерти. За офіційною версією, артист не міг співати через проблеми з горлом. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, пообіцявши перенести концерти на інший сезон. Усі квитки не були анульовані, а залишалися дійсними.

Який діагноз приховує Олег Винник

Друг Олега Винника розповів правду про його хворобу
Який діагноз приховує Олег Винник

У розпал війни фанати артиста активно його розшукували. Деякі вважали, що він давно знаходиться в Німеччині, інші ж вірили, що повелитель мовчить а залишається на Батьківщині. Врешті-решт, його адвокату довелося вийти на зв’язок та пояснити, що Олег Винник був вимушений перебратися до Німеччини, де він проходить лікування. Також жінка розповіла про благодійність артиста.

Втім, діагноз озвучений не був. Його друг Недзельський лише підлив олії у вогонь, змусивши фанатів сильно хвилюватися за здоров’я артиста.

“Мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Не дай Боже нікому таке пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів”, – зазначив Недзельський.

А через деякий час в інформаційному просторі взагалі почали з’являтися плітки про хіміотерапію.

Який діагноз приховує Олег Винник

Втім, нещодавно чоловік Оксани Білозір декілька разів засвітив Олега, який хоча і не зберіг свого яскравого блонду, а його обличчя заросло, все ж таки виглядає більш-менш позитивним.

Подейкують і про те, що Олег Винник насправді побував в Україні. На жаль, артист, як і раніше доволі закритий і про своє переміщення та місцеположення не повідомляє фанатам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.