Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським: “Він був надзвичайно чудовим”

Відома українська акторка Ксенія Мішина прокинулася та одразу розповіла своїм підписникам про те, як провела ніч. До чого тут Володимир Зеленський, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина активно веде свої соціальні мережі та має вельми розвинутий мікроблог, з якого також отримує дохід. Дійшло навіть до того, що знаменитість відкрила власний магазин косметики, основною платформою для продажів якого є якраз Instagram.

Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським

Зірку люблять не тільки за її талант, неймовірну зовнішність та вміння подати себе. Ксенія намагається максимально щиро спілкуватися зі своєю аудиторією. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке зняла одразу після того, як прокинулася.

Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським

А вся справа у тому, що вона вельми цікаво провела ніч: їй наснився Президент України Володимир Олександрович Зеленський.

“Про мій сон! Він був надзвичайно чудовим. Разом з Володимиром Зеленським ми ходили в Сільпо купувати продукти”

Цікаво, що розквіт кар’єри Ксенії Мішиної прийшовся на той період, коли Володимир Олександрович вже виходив з шоу-бізнесу та займався політикою. Тому зірки навряд встигли близько поспілкуватися.

Нагадуємо, що не так давно Ксенія Мішина повернулася разом зі своїм єдиним сином Платоном з Бельгії. Там акторка працювала декілька місяців за контрактом, який підписала ще до початку повномасштабної війни на території України. Згодом Ксенія розповіла, що після того, як російська федерація вторглася до України, ставлення європейців до українців дуже змінилося. І Мішина відчула ці зміни у більш негативному ключі, ніж в позитивному.

Схожі статті