Василіса Фролова розповіла про розлучення з чоловіком під час війни: “В емоціях захлопнула дверима”

Відома українська журналістка та телеведуча Василіса Фролова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про стосунки з чоловіком під час війни.

Декілька років тому Василіса Фролова сколихнула мережу зізнанням про те, що нарешті змогла реалізувати свою мрію і завагітніла. Для телеведучої це було неймовірне щастя, адже вона роками намагалася народити дитину, і в неї нічого не виходило.

Зірки, які ніколи не виходили заміж: Василіса Фролова
Василіса Фролова розповіла про розлучення з чоловіком

Врешті-решт, зірка опустила свої руки та пустила все за течією. І ось одного прекрасного дня дізналася про те, що нарешті таки стане матір’ю. Незабаром вона розповіла пресі і про свого чоловіка, який зміг її ощасливити. Благовірного Василіси звуть Дмитро, і саме він приніс їй щастя бути мамою.

Василіса Фролова заговорила про розлучення з чоловіком під час війни

Родина телеведучої війну не застала. Чоловік Фролової опасався нападу з російської сторони і вивіз свою родину до того, як настав 24 лютого.

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю для Олицької, в якому вперше розповіла про те, чи погіршилися її стосунки з чоловіком, адже більшість пар під час війни просто розлучається.

“Я не знаю, як би було без війни, розумієш? Але ми опинились тут. Ми опинились у такій кульці, з якої ми не можемо обидва вибратись. Ми маємо одне одного підтримувати, і ми це робимо. Ми просто розуміємо, що в нас тут нікого немає. Нам нікуди біжати. Я не можу там… Якби ми посварилися, і я в емоціях за хлопнула дверима, взяла би валізу і полетіла. Мені немає куди летіти”, — зізналася телеведуча.

Також Фролова зізналася, що на даний момент її повністю утримує чоловік. Василіса не заробляє майже нічого, знаходячись в еміграції, і має повністю покластися на свого партнера. Тим не менш, це не найгірший сценарій, адже більшість зіркових родин взагалі залишилися без доходу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.