На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака? Славія забула колишнього і зізналася про переїзд до іншого

Відомий український співак Дзідзьо минулого року відкрився для своїх фанатів абсолютно з іншої сторони. А вся справа в тому, що з тіні вийшла його дружина.

Весною 2021-го колишня дружина Михайла Хоми почала спілкуватися з журналістами, і варто відмітити, розповіла на усю Україну вельми багато деталей її особистого життя зі співаком. Врешті-решт, через декілька тижнів після цього Дзідзьо об’явив, що їхньому шлюбу прийшов кінець. У серпні того ж року пара офіційно розлучилася.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Ярослава не претендувала на майно колишнього благовірного, а він на знак вдячності подарував їй розкішну квартиру на берегу озера.

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Хоча пара пережила публічний скандал, Михайло знайшов в собі сили пробачити Ярославу і навіть зараз підтримує її на непростому творчому шляху. Чоловік зізнається, що не може просто взяти і викреслити рідну людину з життя. І тим не менш, обидва вже активно зустрічаються з іншими.

Наприклад, Славія розповіла у “Зірковому шляху” для Аліни Доротюк про те, що напередодні війни збиралася переїхати до нового коханого. Однак, не склалося. Особистість обранця жінка відмовилася розсекречувати.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Також артистка розповіла, що їй було некомфортно у квартирі, яку їй подарував колишній чоловік, тож переїзд до нового обранця був вельми неприємною зміною у житті.

На жаль, розсекретити особистість чоловіка вона відмовилася. Розповідати, скільки вони перебували у стосунках до прийнятого рішення з’їхатися, Ярослава також не стала. Та якщо розібратися, виходить, так чи інакше, Ярослава недовго горювала після розставання з чоловіком.

Нагадуємо, що зіркова пара була разом майже 20 років, а познайомилася ще за часів навчання. Спочатку молоді люди намагалися побудувати зіркову кар’єру разом, але згодом Дзідзьо захотів розділити цей шлях з іншими людьми.

Схожі статті