Доктор Комаровський вперше розповів, чим займаються його сини: як виглядають діти знаменитого педіатра

Євген Комаровський — найкращий порадник всіх молодих і досвідчених батьків. Та любов, яку він транслює до людей передається прямо через блакитний екран. Проте, цікаво, чи має лікар своїх власних дітей і якими вони виросли?

Український педіатр Євген Комаровський став дуже популярним серед наших родин. Він простими словами допоміг багатьом розібратися у питаннях здоров’я малюків, а для молодих матусь став незамінним порадником.

Проте, впізнаванність може часто грати не на руку публічним людям. Фанати зазвичай хочуть знати все про своїх кумирів і навіть про особисте життя. Доктор же не раз зізнавався, що оберігає та поважає простір своїх близьких, які не поспішають знайомитися з чималою аудиторію прихильників голови родини.

Доктор Комаровський вперше розповів, чим займаються його сини

Відомо, що у шлюбі Євгена народилося двійко синів. Їм дали дуже красиві імена: Дмитро та Андрій. Зараз вони абсолютно самостійні дорослі люди, які подарували таткові трьох онуків. В одного з нащадків Комаровського народився хлопчик, а іншому Всевишній подарував донечку, яку оберігає вірний братик. Щасливий дідусь з радістю виховує діток, проводить з ними немало часу та намагається бути справжнім мудрим авторитетом, і, звісно, піклуватися про їхнє здоров’я.

Доктор Комаровський вперше розповів, чим займаються його сини

Якось популярний лікар поділився світлиною на своїй сторінці в Інстаграмі, де поділився досвідом успішного батьківства: у дитинстві він часто возив своїх козаків подорожувати, а тепер вони не відмовляють татові у цих пригодах. Виходить справжній гарний сімейний відпочинок.

Проте, кожен із синів обрав свою стежку, не пов’язану з медициною. Дмитро іде у ногу із часом. Він став вельми успішним айтішником. А ось його брат, Андрій, зміг отримати і юридичну, і економічні освіти. Допомагає за нагоди Євгену у його проєктах.

Нагадаємо, що медицину пан Комаровський вивчав у Харкові, де лікарі проходять найвищу підготовку. Улюблене місто відзначило працю Доктора дуже гідно, надавши йому звання Почесного громадянина у 2021-му році.

Схожі статті