Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць живе з дружиною Таюне і сином у Європі

Український співак, улюбленець жіночої публіки, Олег Винник, ще з початку повномасштабної війни в Україні поїхав за кордон. Перший час ніхто не знав про місцезнаходження артиста та чому він так різко зник. А зараз, таємницю викрито. Винник лікується у Німеччині та живе там з дружиною і сином.

Олег Винник один з найулюбленіших артистів української естради, особливо серед жінок. Його пісні лунають як рингтон, майже з кожного жіночого мобільного телефону. Володар вовчиць, саме так називають артиста в народі. По-перше, через пісню “Вовчиця”, по-друге, через те, що з самого початку його появи на українській сцені, Винник зарекомендував себе, як самотній, бажаний чоловік.

Насправді Олег та людина, яка не любить ділитися подробицями з особистого життя і дуже рідко взагалі відповідає на запитання про наявність коханої жінки, дружини, дитини й взагалі родини. Але не дивлячись на скритність Винника стало відомо, що чоловік ще зі студентських років шалено закоханий і має міцний шлюб вже багато років. Дружиною володаря вовчиць, стала його бек-вокалістка Таюне. Жінка є незамінною на бек-вокалі у Винника та у його житті. Саме Таїсія завоювала серце улюбленця українських жінок.

Чи повернеться Винник в Україну?
Чи повернеться Винник в Україну?

В родині Винника і Таюне ще 18 років тому з’явився син, на ім’я Юліан, хлопець народився в Німеччині, тому про існування дорослого сина Винника майже ніхто не знає. Натомість Винник молодший не пішов за шляхом своїх батьків і замість сцени обрав спорт. Юліан займається професійним плаванням, бере участь у змаганнях та успішно обходить своїх суперників. Син Таюне і Винника взагалі не публічний, напевно через велику популярність батьків, хлопець вирішив позбавити себе зайвої уваги й зосередитись на спортивній кар’єрі.

До речі, кар’єра Олега починалась саме в Німеччині, тому не дивно, що артист поїхав лікуватись саме туди, де живе його син і вже є якийсь ґрунт для існування. Натомість вся родина Винника зараз живе разом за кордоном і поки що вони не збираються повертатися до України, тому що Олег лікується і допомагає Україні з Німеччини, завдяки своєму благодійному фонду “Вовчиця”. Тож поки що, улюбленець українок живе за кордоном і відновлює свій стан.

Схожі статті