|
20.09.2022 11:39

Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-синьому платті: Арестович відреагував

Алла Пугачова і Максим Галкін на початку війни полишили росію. Гуморист відверто засудив агресію рф та вдався підтримувати Україну. Звісно, не без наслідків на своїй батьківщині. Дізнайтеся, як артиста підтримала дружина і на що звернув увагу Олексій Арестович.

Алла Пугачова. Ця зірка стала просто легендо сцени, яку із задоволенням слухали у країнах всього пострадянського простору. Проте, Примадонна виявилася не такою простою, як всім здавалося на перший погляд.

Артистка, яка приймала нагороду з рук путіна, ще у 2014-му році почала триматися осторонь російської пропаганди, а згодом взагалі пірнула із головою у сімейні справи. Після 24-го лютого разом з обранцем та дітьми виїхала за кордон. Хоча зірка вголос не висловлювала свою позицію, але все одно її фанати розуміли, що за свого милого вона буде горою стояти.

Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-синьому платті

До речі, Алла Борисівна сама сказала, аби її зарахували до числа іноагентів, яким тепер вважають Максима Галкіна. Співачка написала, що підтримує свого коханого, адже, як і він не хоче кровопролиття громадян за абсолютно ілюзорні цілі.

А нещодавно спливло її фото у жовто-синьому вбранні. Світлина не є новою, адже була зроблена у далекому 2014-му році. Алла вбралася у кольори нашого прапора й Олексій Арестович прокоментував вчинок зірки через призму засудження тих, хто сіє хейт навколо зірки:

“І ось вона — сила фігури! Я мимоволі його здійснив, почитавши коментарі. Наукове відкриття полягає в тому, що клімакс – це не гормональний період. Це хвороба, що вражає коментаторів соціальних мереж і чомусь (ось загадка) переважно чоловічої статі”

Багато хто у коментарях також підтримав Примадонну.

Цікаво, що у такий скрутний час для родини, коли Максима з усіх боків притиснув уряд, Пугачова повернулася у свій замок. Знаменитість мотивувала це тим, що хоче, аби діти навчалися у своїй школі, до якої звикли.

Нагадаємо, що двійнята Ліза та Гаррі є рідними дітьми артистів, проте їх народила не співачка, а сурогатна мати. Дізнайтеся більше про цю родину у відео: