Тіна Кароль зустрілася з 9-річним Єгором із Маріуполя, якому купила квартиру: “Ти відповідальний за сім’ю”

Тіна Кароль, одна з тих артисток, які не байдуже ставляться до того, що відбувається у світі та у людей, які в ньому живуть. Так, нещодавно Тіна дізналась зворушливу історію про родину з Маріуполя і вирішила придбати їм житло.

Річ в тому, що Тіна дізналася про Єгора як і всі українці, зі ЗМІ. Але історія 9-річного хлопчика з окупованого Маріуполя, який під обстрілами, під летючими ракетами, бомбами та іншими жахливими винаходами людства, писав щоденник війни. Уявити навіть складно, яка сила духу  у цього маленького хлопчика. А щоденник він писав щодня помітки, що сталося, що втратили, що летіло, що він чув і бачив. Ця історія мала стати відомою на весь світ і вона такою стала. А завдяки таким людям, як Тіна Кароль, ця історія ще й стала врятованою. Адже родина Єгора живе без батька, хлопчика виховує мама, бабуся і старша сестра, тобто 9-річна дитина, єдиний чоловік в сім’ї.

З
Зустріч Тіни Кароль з Єгором із Маріуполя, якому вона подарувала квартиру

Співачка, дізнавшись звідки Єгор, вирішила допомогти його родині та придбала їм квартиру, тільки не в Маріуполі, а на Західній Україні, там, де спокійно. Особистої зустрічі Тіни і Єгора не було до того моменту, поки в столичному метро не влаштували благодійний концерт Тіни Кароль, куди потрапив і Єгор зі своєю родиною. Артистка зворушливо розповіла зі сцени історію 9-річного воєнного фактачера та навіть сказала фразу з його щоденника, яка найбільше всього вразила: “Сьогодні, ми втратили його, Маріуполь”. Під час цих слів маленький Єгор підходив до сцени, але піднятись соромився, але коли Тіна сама його покликала, Єгор подарував співачці букет квітів, обійняв та подякував за таку допомогу.

Після концерту родина Єгора зайшла до імпровізованої гримерки, де вони змогли подякувати співачці та поговорити. Кароль, яка сама виховує сина, дала Єгору цінну пораду:

“Чуєш, ти тепер відповідальний за всю сім’ю. У тебе троє дівчат – мама, сестра, бабуся. Ти мусиш тримати їх у чоловічих руках та оберігати”.

Ось так і пройшла зустріч маленького Єгора, який пережив окупацію та зірки Тіни Кароль, яка завжди відрізнялися своїм чуйним серцем та благородними вчинками.

Схожі статті