Олександр Пікалов зі сльозами на очах поділився, як проходили зйомки “Вечірнього кварталу” у воєнний час

Олександр Пікалов автор студії "Квартал 95" розповів про те, як проходять концерти у час війни, як реагують актори і що нового з'явилося у випусках воєнного кварталу. І взагалі, як гумористи студії обігрують війну та як це все знімають.

Автор студії “Квартал 95” розповів про перший телевізійний концерт під час війни. Вечірній та жіночий квартал об’єднали свої сили та провели концерт для військових, лікарів та людей, які постраждали від цієї війни. Здавалось би шуткувати зараз так публічно якось не на часі, але як вижити без гумору, це ж одна з найсильнішої зброї нашого народу. Тому, треба вчитися жартувати навіть над самими складними речами у нашому житті. Гумор – це не просто жарти та сміх, це еліксир для душі, для нервової системи. Після того, як дозволяєш собі шуткувати над катастрофами, вони вже такими не здаються і їх простіше вирішити.

О
Олександр Пікалов монтує воєнний випуск кварталу

Проте воєнний гумор таки відрізняється, Пікалов зізнався: “Це був дуже важкий концерт, емоційно, це з одного боку весело, а з іншого дуже страшно”. Також Олександр додав, що дуже складно було саме дійти до зйомок і взагалі почати цей процес. Глядачі та актори під час зйомок попали під дві повітряні тривоги, спускалися в бомбосховище та чекали. Не дивлячись на такі перепони, концерт все ж вийшов дуже душевним. Саша монтує його сам, і зізнається, що без сліз на очах не обходиться.

Пікалов розповів: “Жарти стали воєнними й навіть з’явилися нові, але огидні ролі Скабєєвої та Соловйова. Огидно грати таких негідників, але треба, такий час”.

Щодо наступних зйомок концерту Пікалов поки що нічого не говорить, певно ще від першого не відійшли, бо це ж насправді дуже важко, жартувати перед військовими, які побували на фронті. Хоча Пікалов це розуміє як ніхто, він сам входить у списки ТРО. Тому, що відчувають військові, Саша може собі уявити.

Схожі статті