“У самого не клеїться, то іншим допоможу”: Задворний вирішив налагодити особисте життя Тарапати з “Холостячки”

Ні для кого не секрет, що чоловіки з шоу "Холостячка" не змогли побудувати стосунка, але дружбу змогли. Часто їх можна побачити у спільних компаніях, де, звісно, присутні і дівчата. На одному з таких заходів Андрій Задворний активно намагався познайомити Тарапату з дівчиною.

Андрій Задворний став переможцем другого сезону романтичного шоу “Холостячка”, де зміг завоювати серце Злати Огнєвіч. На жаль, в реальному житті все не так красиво, як на екрані. Тому спільне життя Андрія і Злати довго не протрималось. Тому, Задворний не підіймає тему свого особистого життя. Звісно, що він сам розірвав стосунки зі Златою, але, напевно про істинні причини ніхто так і не дізнається.

Але є й гарні аспекти, після перемоги у шоу, Андрій став дуже популярним в соціальній мережі instagram і активно взявся за розвиток свого блогу, де має майже 40 тисяч підписників. Завдяки цьому, Задворного та інших учасників “Холостячки” запрошують на різні заходи. І ось нещодавно Андрій разом зі своїм приятелем Максом Тарапатою був на одному цікавому івенті, який організували засновниці жіночого YouTube-каналу.

Оскільки у своєму особистому житті в Андрія велика прірва, то він вирішив допомогти Тарапаті й познайомив Макса з засновницями цікавого жіночого каналу, на якому обговорюються дуже особисті теми: особисті кордони, стосунки,  комплекси, сім’я, стереотипи, власне я, суспільну думку, боротьбу за себе і стосуки, права людини та інтимні теми.

Максим, звісно був задоволений знайомством, але чи спрацював план Задворного поки що невідомо, адже знаючи Тарапату таким, який він був на проєкті, можна припустити, що такі витівки Андрія ні до чого не приведуть. А ще відомо, що Макс під час війни почав знову спілкуватися зі Златою, допомагаючи їй. Тому, що відбувається в особистому житті Максима складно сказати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.