Топ-5 українських красунь 45+, які мають приголомшливий вигляд: Могилевська, Жураківська, Мосейчук та інші

Кожна жінка з молоду думає, як зберегти свою красу та молодість, щоб у бальзаківському віці виглядати неперевершено. Раніше найефективнішим способом була пластична операція, але зараз прийшла епоха натуральної краси. І кожна друга обирає засоби за доглядом з натуральних компонентів.

Жінки, які вже переступили поріг 45+, чомусь думають, що вони більше не привабливі, але завжди дивлячись на екрани телевізора милуються жінками свого віку. У зв’язку з цим, ми вирішили зробити підбірку українських зіркових ягідок, які у 45 плюс виглядають неймовірно. Тому що справа не тільки у догляді за собою та змогою відвідувати косметологів, а ще й у тому, як ви себе почуваєте у своєму віці та своєму вигляді.

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська
Олеся Жураківська

Одна з найулюбленіших актрис українського кіно та театру. Жінці 49 років і при цьому вона має чудовий вигляд. Не дивлячись на свою не тендітність, Олеся виглядає, не 43 максимум, шкіра у неї чиста та доглянута. Але вона акторка, а це означає що на її обличчі постійний грим та недосип. Натомість вигляд вона має шикарний і дуже впевнений у свої 49.

Наталія Мосейчук

Наталя Мосейчук
Наталя Мосейчук

Телеведуча ТСН та ток-шоу “Право на владу” на каналі 1+1. Наталі також 49 років, до речі виповнилося в травні. Жінка також майже завжди знаходиться під прицілом камер та носить професійний грим. Але й без нього виглядає чарівно. Мосейчук жінка зайнята, але можливо саме активний спосіб життя зберіг їй природну красу в такому віці.

Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Українська актриса театру та кіно, а також продюсер та громадський діяч. Актрисі 47 років і вона також розквітнула після 45-ти, жінка має чудовий вигляд, не дивлячись на зайнятість та стреси. До речі Ірма любить короткі стрижки, деякі жінки вважають, що це додає віку, але все індивідуально. Подивіться на Вітовську, з короткою зачіскою, виглядає приголомшливо.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Улюблена українська співачка вже також перейшла межу 45-ти років, Наталі 47 і вона з кожним роком стає краще і краще. Якщо підняти архіви та порівняти вигляд зірки років 10 тому, то можна сказати, що зараз, Могилевська має просто еталон краси для українських жінок.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Телеведуча ТСН Марічка вже має в паспорті позначку 46 років. Але на вигляд така вона тендітна, як дівчинка, маленька, худенька і дуже гарна жінка. Марічка Падалко має яскраву зовнішність, тому грим це тільки підкреслює. Але і з гримом, і без, Марічка виглядає років на 35, не більше точно.

Тому, як бачите, секрету як у 45 плюс виглядати приголомшливо немає, певно все залежить від способу життя, харчування, активності та впевненості в собі та своїй красі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.