У переможця “Голосу країни” Сасанчина є позашлюбна дитина? Дружина зірки показала сестру їхньої дочки

Відомий український музикант Роман Сасанчин після перемоги у Голосі став батьком, але досвід догляду за маленькою дитиною в нього був і до народження власної спадкоємиці.

Минулого року дружина знаменитого українського виконавця та переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна почала активно вести особистий мікроблог. Вельми швидко він набрав велику кількість підписників, тому зацікавлених в побуті зіркової родини в інформаційному просторі багато.

Дружина Романа Сасанчина показала сестру їхньої дочки

Іванна Сасанчина розповіла про негаразди в родині
Дружина Романа Сасанчина показала сестру їхньої дочки

Більшість фанатів Романа встигли помітити, що ще за часів, коли Іванна виношувала їхню спільну дитину Елізабет, вона доглядала за маленькою дівчинкою на ім’я Міланка. Цікавість взяла верх і шанувальники почали розпитувати молоду маму, звідки взялася маленька дівчинка.

Мережею поширювалися навіть версії про те, що на декілька років старша наречена Романа вже встигла обзавестися маленькою донечкою ще до стосунків з музикантом.

Але правда була зовсім інакшою: у Іванни є сестра, яка довірила догляд за крихіткою на деякий час рідній людині, а сама тим часом знаходилася на заробітках.

“Мама моєї племінниці зараз за кордоном на роботі. А за кордоном на роботі вона тому що батько її дитини не допомагає взагалі ніяк, ні фінансово, не бере її до себе, не приїжджає. Взагалі ніякої участі в житті дитини”, – розповіла Іванна.

Роман Сасанчин залишився сам з маленькою дитиною на руках
Дружина Романа Сасанчина показала сестру їхньої дочки

Тож Іванна, будучи рідною тіткою дівчинки, взяла її до себе, а також активно показувала дитину підписникам у мікроблозі. Але є і позитивні сторони, адже, по-перше, у новонародженої Елізабет поруч була двоюрідна сестра, а по-друге, Іванна вже мала певний досвід догляду за малечею, тож з Елізабет їй було як ніяк, але простіше.

Нагадуємо, що після народження первістка Роман та його дружина відмовилися від допомоги батьків і самотужки доглядали за дитиною, аргументуючи свою позицію тим, що прийняли зважене рішення, яке не збираються вішати на свої сім’ї.

Схожі статті