“Він був надзвичайно чудовим”: Ксенія Мішина зізналася, що вночі була з Володимиром Зеленським

Відома українська акторка Ксенія Мішина сколихнула мережу зізнанням про те, що провела ніч з Володимиром Зеленським. Але все сталося вельми незвичайним чином!

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина змогла налагодити зі своїми шанувальниками відкриті та щирі стосунки. Акторка намагається максимально відкрито розповідати про свої плани, почуття, емоції. Навіть про свої стосунки з Олександром Еллертом вона розповідає, не приховуючи своєї мотивації.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Ксенія Мішина зізналася, що вночі була з Володимиром Зеленським

Наприклад, зірка завжди говорить, що вона розповідає так, як відчуває, але, звісно, не може дати жодних гарантій, що вона буде почуватися так само через місяць.

Ксенія Мішина зізналася, що вночі була з Володимиром Зеленським

Але інколи Ксенія розповідає смішні та несерйозні речі, які досі характеризують її, як таку саму людину, як і її фанати.

Так, нещодавно вона оприлюднила відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому розповіла про те, що їй наснився Володимир Зеленський.

Ксенія Мішина зізналася, що вночі була з Володимиром Зеленським

Сновидіння настільки захопило Ксенію, що вона повідала про нього одразу, як прокинулася. Тому ролик був відзнятий у ліжку акторки.

“Про мій сон! Він був надзвичайно чудовим. Разом з Володимиром Зеленським ми ходили в Сільпо купувати продукти”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Ксенія Мішина рушила разом зі своїм єдиним сином Платоном до Бельгії, де на неї чекав підписаний контракт. Після декількох місяців еміграції вона повернулася додому, і одразу ж за цим послідував скандал: Наталка Денисенко видала стосунки Ксенії та Олександра Еллерта, які рік тому порвали. Однак, з короткотривалої інтрижки в Буковелі, про яку гомонів увесь шоу-бізнес, так нічого і не вийшло.

Схожі статті