Який жах: 7 прикладів манікюру від зірок, які не варто повторювати

Ці дизайни нігтів краще не втілювати в життя, а до самих знаменитостей виникає багато запитань.

Здавалося б, зірки мають бути справжніми іконами стилю. Багаті та знамениті, вони мають виглядати ідеально красиво і доглянуто. Але в реальному житті це не так, і пильні папараці зазнімкували такі манікюри деяких зірок, яких би соромилася навіть звичайна не гламурна дівчина.

Ми розповімо вам про найжахливіші дизайни нігтів зірок.

Відому американську поп-діву Брітні Спірс важко назвати акуратною. Судячи з відсутності манікюру, задирок і необрізаної кутикули, красивим виглядом своїх нігтів вона мало переймається. Можливо, Брітні навіть їх гризе.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Оце так кігті! Звичайно, Мадонна приділяє увагу дизайну своїх нігтів. Іноді навіть здається, що аж занадто. Королева поп-музика любить експерименти в манікюрі, її подобаються довгі, гострі нігті мигдалеподібної форми. Для сцени такий варіант насправді не поганий, а ось поза нею з такими нігтями, мабуть, складно.

Мадонна
Мадонна

Сестра Кім Кардашьян, американська модель і бізнесменка Кайлі Дженнер любить цікаві образи, в тому числі оригінальний манікюр. Її нігті – це щось особливе, зірка їх любить робити неонових вітінків і екстремальної довжини. Іноді здається, що це вже перебір.

Кайлі – фанатка супердовгих нігтів і незвичайного нейл-дизайну, який був в моді в 90-е. Але найдивніше те, що шанувальники ​​Дженнер обожнюють її фото зі свіжим манікюром, якими вона ділиться в інстаграмі.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Колумбійська співачка Шакіра любить гарно вдягати і стильно виглядати. Однак папараці вдалося одного разу зробити знімок співачки з облупленим чорним лаком на неакуратних нігтях негарної форми.

Шакіра
Шакіра

Красуня Хлоя Морец, відома модель і актриса, полюбляє яскраві кольори на своїх нігтях. Однак забуває вчасно оновлювати манікюр, тож її відрослі нігті сильно помітні на контрасті з насиченими кольорами.

Хлоя Морец
Хлоя Морец

Співачка Леді Гага любить епатаж і оригінальність. Її нігті часто прикрашені всілякими стразами, намистинами, пір’ям і навіть цілими конструкціями. З такими нігтями точно посуд не помиєш, але навряд чи знаменитість збирається це робити. Виглядає трохи страшно, але для Леді Гаги – саме те.

Леді Гага

Взагалі Ріта Ора більше любить експериментувати із зачісками, але іноді її увагу переходить на руки, і тоді фантазію (її або нейл-майстрів – це нам невідомо) вже не вгамувати. До речі, ця співачка – одна з небагатьох, хто робить акцент не на довжині, а саме на дизайн: дивні малюнки, мікс з лаку всіх кольорів веселки, справжні діаманти замість бутафорських стразів – Ора не з тих, хто соромиться. Якщо грати, то по-крупному.

Ріта Ора
Ріта Ора

Схожі статті