Полякова розповіла, як їй допоміг заможний іноземець і став спонсором у новій країні: “Є один військовий”

Нещодавно Оля Полякова разом з доньками поїхала у Лондон, щоб віддати дівчат до навчальних закладів та допомогти адаптуватися там, особливо молодшій. Були, звісно складнощі, але вчасно знайшовся спонсор, який все вирішив.

На початку вересня Маша Полякова заявила, що вступила в Лондонський музичний університет, потім Марія вирішила погратися з цією новиною, заявами, що не поїде через хлопця. Але врешті решт, і Марія і маленька Аліса разом з зірковою мамою відправились в Велику Британію. Оля прийняла рішення, що Аліса також залишиться на навчання у Британії, проте з навчальним закладом були проблеми. Алісі потрібен був навчальний заклад з повним списком послуг, тобто і навчання, і проживання, і харчування. Аби зіркова мама була спокійна за свою дитину. Натомість Маша заселилась в гуртожиток і вже розв’язала всі питання з навчанням та проживанням.

Напевно не дарма говорять, що коли дуже потрібно, то поміч з’являється фактично з під землі. Так сталося у Полякової з іноземним спонсором, який все влаштував за три дні. Оля розповіла цю історію з захватом та великою вдячністю. Отже, цей спонсор виявився поляком, який живе в Великій Британії вже 20 років і наразі займається волонтерством, допомагає чим може приїзним українцям. Але Полякова не знала ні про нього, ні про такі можливості.

Оля Полякова розповіда про спонсора з-закордону
Оля Полякова розповіда про спонсора з-закордону

Чоловік Полякової знайшов у своїй куртці, яка прийшла йому з Лондона, записку у кинені, від цього самого спонсора зі словами: “Чим зможу, допоможу”. Звісно родина Полякової зв’язалась з поляком, який, до речі військовий друг чоловіка Олі, та з радістю прийняла допомогу. А цей поляк допоміг безкоштовно оформити Алісу до школи повного циклу та знижку для Марії на навчання в ВНЗ. І все це оформлення пройшло лише за три дні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.