Дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк вперше розповіла про серйозні стосунки з чоловіком: “Це як то кажуть крінж”

Молодша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Ганна Борисюк вперше розповіла про невдалий досвід стосунків, який сильно вплинув на її життя.

У другому шлюбі Ольги Сумської з Віталієм Борисюком народилася прекрасна дівчинка на ім’я Ганна. Красуня є єдиною дитиною акторів, і варто відмітити пройшла через багато випробувань через своє походження.

Ганна Борисюк вперше розповіла про серйозні стосунки з чоловіком

Нещодавно Ганна Борисюк дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше розповіла про буллінг в школі, а також вкрай невдалий досвід стосунків, який відбив усе бажання вступати в серйозні стосунки.

Молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк несподівано стала захищати російськомовних
Ганна Борисюк вперше розповіла про серйозні стосунки з чоловіком

Так, Анна зізналася, що у восьмому класі пішла на побачення, яке було вкрай невдалим, а наступного дня була принижена цим хлопцем.

“Це не знаю, як то кажуть крінж. Я просто хотіла поскоріше потрапити додому. Ти вся така штучна, ти ніяка і тобі треба змінюватися”

Після цього дівчина не впевнена, що може отримати для себе щось позитивне зі стосунків з чоловіками, і навіть напряму поставила запитання журналістам, що хорошого є у коханні.

Тим часом Ольга Сумська дуже переживає за свою дочку, яка у 20 років досі не цікавитися чоловіками і ставиться до них з великою обережністю.

Також Ганна Борисюк зізналася, що досі важко переживає цькування у школі. Дівчина була настільки самотньою, що так і не знайшла підтримки у своєму оточенні.

Зокрема, її не приймали не тільки через характер, але і через те, що вона насправді була зі знаменитої родини. Мовляв, однокласники не розуміли, чому Ганну не відправлять до елітної школи, де навчаються такі самі діти, як і вона.

Схожі статті