Оля Цибульська посеред вулиці припала до одруженого чоловіка, а потім поцілувала його: “Це ж мій…”

Оля Цибульська тісно притулилася до одруженого чоловіка на вулиці, посеред людей, а потім поцілувала його, це дуже скандальна витівка, але вже стало відомо, хто він такий і де його дружина.

Оля Цибульська завжди виділяється своєю активною поведінкою, інколи може здатися, що Оля в студії одна, бо вона така енергійна та голосна, що легко може заповнити весь простір навколо себе. Напевно, завдяки цій рисі характеру, Оля і стала популярною телеведучою та співачкою. Також Цибульська активна й у соціальних мережах,  дівчина веде свій блог з гумором, як вона поводиться й у житті. Тому, все те, що транслює Оля в instagram, треба ділити на два. Адже часто вона дає такі шокуючі інфоприводи, а потім виявляється то був жарт.

До того ж Оля це артистка, якій дуже часто і довго приписували романи, то з Дзідзьо, то з Козловським, а раніше ще з Добриніним, тож будь-які фотографії з чоловіками, викликають певний ажіотаж в мережі. Проте нещодавно Цибульська нарешті показала свого чоловіка Сергія, аби призупинити всі плітки про романи з артистами. Сергій та Оля вже 20 років разом, ще з дуже юного віку і мають спільного сина Нестора, який схожий на чоловіка. І до речі Оля ніколи його не ховала, Сергій сам не хотів показуватися на публіці, він вважає, що йому це не потрібно і йому не хочеться поєднувати свій бізнес з шоубізнесом.

Оля Цибульська без сорому цілує одруженого
Оля Цибульська без сорому цілує одруженого

Так от на днях, Оля утнула в instagram новий інфопривід, вона виклала фото з чоловіком, де ніжно цілує його в щічку, та підписала: “Моя любов”. А у наступній сторіс, чоловік засвітив обручку, звісно виникло питання хто він і чому Оля його цілує. Але все дуже просто. Цей одружений чоловік, брат Цибульської, тому не дивно що вона так ніжно з ним поводиться.

Схожі статті