Олег Скрипка звинуватив Лободу і Лорак у відміні його концертів у Німеччині: “Щоб розчистити дорогу”

Олег Скрипка розповів всю правду про концерти в Німеччині, їх відміну і про те, як він ставиться до культурного фронту, українських та російських артистів, які нині виступають як благодійники.

Лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка дав інтерв’ю Аліні Доротюк та розповів, як вони своєю творчістю збирали кошти на потреби дитячої лікарні Охматдит:

“У нас був контракт з організатором на півроку вперед. Для них пісні – це щось окреме від війни та політики, але вони були не готові до того”.

У гурту “Воплі Відоплясова” було заплановано кілька концертів в Німеччині, але через активну діяльність однієї організації, яка погрожувала організаторам та власникам клубів, в яких були заплановані концерти, їх відмінили.

“Вони погрожували організаторам та власникам клубів, тому концерти скасували, бо дешевше розірвати з нами контракт”, – зазначив артист.

Лише один з запланованих концертів відбувся – найголовніший. Він пройшов у Гамбурзі, але теж не без погроз та складнощів. Але для самих організаторів проведення цього концерту, було принциповим. Тому завдяки спільним зусиллям гурт “ВВ” виступив і зібрав кошти на дитячі лікарні, які вже відправлені.Також Скрипка зазначив, що люди в Німеччині відстоюють позицію України, а от влада поводиться неоднозначно:

“Тут така міська рада, яка не може забезпечити безпеку, ховають голову в пісок, а самі німці підтримують Україну, і ті клуби, в яких ми грали – вони суто німецькі. Люди тут за нас, а от влада боїться цих росіян. Вони погрожують методами з 90-х. А от в Дубліні інша картинка, тут все так організовано, просто хвиля української творчості”.

Єдиний концерт в Гамбурзі
Єдиний концерт в Гамбурзі

Реакція на концерти Лорак та Лободи

Ро
Розчистили дорогу для концертівв Лободи і Лорак

Олег Скрипка не став багато говорити на цю тему, лише зауважив, що відміна його концертів може бути напряму залежна від гастрольного туру Лорак.

“Я думаю, що можливо мої концерти й скасували, щоб розчистити дорогу на сцені для Лорак”.

Також артист поділився своїми міркуваннями щодо того, що у росіян також є поділ на хороших і поганих українців. Для росії Лорак – хороша українка, а Скрипка – поганий. А ще співак згадав про Лободу, за якою, дуже цікаво спостерігати: “пустила крокодилячу сльозу та виправдовується зараз концертами для України”.

Про артистів за кордоном

На хвилі критики українських артистів, таких як, Потап, Влада Яма, Монатіка та інших артистів-чоловіків за кордоном, Скрипка сказав дуже мудрі слова:

“Кожна людина знаходиться перед дзеркалом власної совісті. Є люди, які тільки за гроші, а є ті, хто робить це щиро, для людей, за людей і про людей. Є серйозні люди, наприклад, Коля Сєрга, який пішов в ЗСУ, пише українські пісні і робить все, щоб допомагати не на одному фронті. Я не очікував від нього”, – розповів Олег.

Про хороших росіян та бізнес в росії

Олег Скрипка вперше прокоментував відміну своїх концертів у Німеччині

На цій темі Олег також, вирішив не акцентувати увагу і відповів дуже лаконічно та доступно:

“Нам тут не потрібні росіяни взагалі, для нас їх не існує. Так, гарні люди в росії є, але ні, їх тут бути не повинно, не потрібен в Україні руський Київ”.

А щодо бізнесу в росії, то за словами Олега до 2014 року, гурт “ВВ” давав великі концерти, за які отримував гарні гонорари.

Дружина і діти

24 лютого родина Скрипки вирішила, що залишаємося в Києві і не було інших варіантів. Це було сімейне рішення, яке більше не обговорювалось. У зв’язку з тим, що зараз Олег дає концерти в Європі, з родиною бачиться рідше, але артист зізнається, що намагається приїжджати додому частіше.

Олег Скрипка дав українцям цінну пораду:

“Ми зараз знаходимось на межі виживання, це по-серйозному і ця фраза не метафорична. Щоб вижити, треба дивитися в суть та розуміти – кому вірити, кому не вірити, це важливо. Кому ти віриш – це питання нації”.

Також, Олег зазначив, що треба мати культурну політику, тому що наша українська культура опинилась сильніше російської. співак каже, що наголошує на цьому вже 30 років. щоб навчилася держава воювати на культурному фронті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.