34-річна Леся Нікітюк знайшла заміну Кличку та особисто покликала в гості мера Жешува: “Запрошую до себе”

Телеведуча Леся Нікітюк завжди мала зухвалий характер та з легкістю могла сказати будь що і будь кому. Зараз Леся займається волонтерством та активно знімає своє шоу "Le Маршрутка". І от перебуваючи в Польщі Леся набралася сміливості і запросила до себе мера Жешува у гості.

Нікітюк, з перших днів російського вторгнення повністю віддалась волонтерству. Леся і дітей розселяла і гуманітарну допомогу возила і ще багато чого робила на волонтерському фронті й досі цим займається, Насправді це викликає велике захоплення. Тому що образ Нікітюк на телебаченні зовсім не такий, як у житті. Хоча гуморить Леся багато і в житті та в кадрі. Проте, війна змушує кожного з нас проявити себе з інших сторін, зі справжніх.

Леся Нікітюк запросила до себе мера міста Жешува
Леся Нікітюк запросила до себе мера міста Жешува

Тож Нікітюк перші місяці війни займалася лише допомогою на волонтерському та інформаційному фронтах. А коли вже трішки налагодилась ситуація, в деяких регіонах країни, Леся вирішила запустити знов зйомки свого тревел- шоу “Le Маршрутка”. Раніше в цьому шоу були показані цікаві місця України та історії жителів окремих областей, які дивували. А зараз, Леся запустила шоу аби показати якомога більше російських злочинів та зафіксувати історії людей, які пережили окупацію, втратили домівки або зробили героїчні вчинки під час війни. Це насправді велика місія, показати Україну під час війни, міста після окупації, постраждалих людей, військових тощо.

Леся Демонструє волонтерів у Польщі
Леся Демонструє волонтерів у Польщі

Але як виявляється Леся знімає в проєкті не тільки українські міста, а ще й вирушила в Польщу, аби показати, як працюють там волонтерські штаби та як допомагає Україні місцева влада. Скориставшись нагодою, Леся особисто познайомилась з мером міста Жешува та дала йому звання: “Друг України”, а також набралась сміливості й запросила його до Києва. Все це можна буде побачити у випусках шоу. До того ж Леся ще завітала до волонтерів і зустрілася з українською мамою солдата, яка шукає зниклого на війні сина.

Схожі статті