Олексій Тригубенко з “Холостячки” заговорив про майбутніх дітей та вразив Ксенію Мішину серйозністю намірів

Олексій Тригубенко брав участь у першому сезоні шоу "Холостячка", де боровся за серце Ксенії Мішиної. Але він був настільки хорошим, що Ксенія закохатись не змогла. Проте чай іде і тепер Мішина самотня, а от Тригубенко вже говорить про майбутніх дітей.

Підприємець Тригубенко на проєкті розповідав, що йому складно побудувати стосунки, через зайнятість та через велику зайнятість та брак часу і сміливості. Олексій показав себе дуже спокійним, сором’язливим, але надійним. Він відчайдушно боровся за Мішину своїми вчинками. Проте його вона не обрала, але дала велике сподівання на це, Олексій, звісно ж був справді закоханим та дуже засмутився. Але життя йде далі. На всіх сумісних шоу та заходах з шоу “Холостячка”, чоловіку задавали лише одне питання про наявність в його серці та життя дівчини, яка зайняла його добре серце.

Коли в ефір вийшов “Холостяк 11”, дівчата з цього сезону та учасники першої “Холостячки” дуже потоваришували між собою і дивились випуски разом в різних барах. І тут знову дійшла черга до Олексія і дівчини, йому приписували багатьох дівчат з “Холостяцького” кола. А от вже в цьому році, Олексій потрапив на шоу “Як ти?”, де розповів Григорію Решетніку, що перед війною, він нарешті закохався і знайшов ту саму дівчину, проте їх спілкування на той момент тривало кілька місяців, а з початком війни, дівчина поїхала за кордон і їх стосунки зіпсувалися.

Тригубенко серйозно налаштован на дітей
Тригубенко серйозно налаштован на дітей

Олексію вже трішки за 30 і він звісно хоче дитину, але спочатку потрібно знайти взаємне кохання. Тригубенко активно веде сторінку в instagram та демонструє своє життя там. І от на днях Олексія певно залишили з маленькою дитиною, за якою він не дуже гарно доглядав і зазначив; “Чоловічий підхід до виховання трошки відрізняється від чоловічого. Буду батьком, тоді побачимо, як робитиму в такій ситуації”. Також наступною була історія Олексія в машині, де він поцікавився:”Цікаво, що мої діти скажуть про мою улюблену музику?” З цього всього стає зрозуміло, що чоловік хоче і вже готовий до дітей, але як скоро він буде батьком, навіть сам Олексій не знає.

Олексій Тригуюенко думає, яким він буде татом
Олексій Тригуюенко думає, яким він буде татом

Схожі статті