Спливло останнє відеозвернення Руслани Писанки за життя: ведуча зробила пророцтво стосовно перемоги України

Руслана Писанка цього року полишила цей світ, проте пам'ять про неї живе і досі. Виявляється перед кончиною вона записала своє останнє відео, де поділилася роздумами про Україну. Дізнайтеся, що містичного сказала ведуча.

Руслана Писанка. Новина про її смерть сколихнула всіх, адже на творчості зірки виросло не одне покоління. Та забути ведучу просто не можливо і прихильники все ще з радістю передивляються відео з нею. Акторка до останнього вірила, що одужає та навіть в останній раз на камеру ділилася вельми оптимістичними думками.

Розповідала знаменитість про своє одужання та ділилася роздумами про долю України. Попри те, що селебріті була у Європі, коли йшла війна, душа у неї все одно боліла за Батьківщину. І ось, що востаннє сказала Руслана, коли закликала народ брати участь у благодійному марафоні:

“Ми свою свободу нікому не віддамо і будемо битися до останнього, до перемоги!”

Українці здавна вірили, що перехід душі до потойбіччя завжди оповитий містикою, а люди, коли наближаються до завершення життя можуть казати пророчі речі. Відео з Писанкою розлетілося по всій мережі, а коментатори і досі вражені зіркою.

Чому померла Руслана Писанка?

Тривалий час ніхто не знав правду про те, як живе Руслана, як вона почувається. Зірка приховувала від усіх, що бореться з онкологією. Лише після її кончини, чоловік Ігор Ісаков зізнався: кохана пішла з життя від раку.

У Києві простилися з Русланою Писанкою
Спливло останнє відеозвернення Руслани Писанки

Під час прощання з акторкою, не було жодної людини, яка б не плакала від жалю по колезі, подрузі. До неї прийшли ті, хто співпрацював з нею на телеканалі “1+1”: Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв. Ольга Сумська ридала не стримуючи емоцій. Також було видно, як тяжко обранцеві Писанки.

Нагадаємо, що у Руслани не було дітей. Вона пізно вийшла заміж, але дуже тепло прийняла у родину сина коханого від першого шлюбу. Хлопцю стала справжнім другом та опікувалася його вихованням. Проте, чи підтримували вони зв’язок останнім часом не повідомлялося.

Схожі статті