У Притули може бути четверо дітей: позашлюбна дочка Ольги Фреймут опинилася в центрі скандалу з аліментами

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула публічно визнав, що донька Ольги Фреймут Злата Мітчел є його дочкою. Що з цією заявою не так?

17 років тому у прекрасної української телеведучої Ольги Фреймут на світ з’явилася дочка Злата Мітчел. Дівчинка народилася від коханця зірки Ніла, який так і не зміг розділити з зіркою батьківські обов’язки. Ольга планувала народити у Великобританії, але розчарувавшись у своєму обранці, вагітною повернулася до України.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
У Сергія Притули може бути четверо дітей

Правду про батька Злати телеведуча ніколи не приховувала, але Сергій Притула вирішив підлити олії у вогонь.

У Сергія Притули може бути четверо дітей

Під час прес-конференції Сергій Притула заявив, що насправді Злата — його донька. Ольга Фреймут не розгубилася і почала підігрувати своєму партнеру, з яким її тоді активно підозрювали у романі.

Сергій Притула публічно зізнався, що є батьком доньки Ольги Фреймут
У Сергія Притули може бути четверо дітей

Врешті-решт, їхня гра зайшла настільки далеко, що телеведуча навіть почала вимагати від свого зіркового друга аліменти.

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти. Але ми дізналися, що офіційна зарплата в нього там щось сто гривень. Він пожартував, а тепер я жартома подаю на нього на аліменти”, заявила Фреймут у інтерв’ю для Точка.net.

Варто відмітити, що Злата виросла без біологічного батька. А іноді найдивніші та найфантастичніші сценарії в українському шоу-бізнесі справджуються. Як наприклад, одруження Насті Каменських та Потапа.

Тим не менш, на даний момент Сергій Притула за офіційною версією є батьком трьох дітей — Дмитрика, Соломії та Стефанії. Телеведучий щасливий у шлюбі, а про свою колишню подругу та колегу давно забув, адже їхній конфлікт так і не знайшов рішення.

Схожі статті